Nogomet

Eduardo: "Na Maracani se osjećam vrlo dobro. Polako izlazimo iz poteškoća"

Borna Rupnik • četvrtak, 21.08.2014.
Eduardo: "Na Maracani se osjećam vrlo dobro. Polako izlazimo iz poteškoća"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Bivši hrvatski reprezentativac Eduardo Alves da Silva još je jednom bio junak Flamenga, najavivši poslije pobjede kako misija ostanka u ligi nije još završena.

Flamengo je u brzopoteznom preokretu slavio protiv Atletico Mineira 2:1 te tako ubilježio treću uzastopnu pobjedu u prvenstvu i nastavio svoj bijeg iz opasne zone na tablici.

Pobjedu je Flamengu osigurao Eduardo Alves da Silva, iznudivši kazneni udarac za poravnanje te postigavši pogodak za tri boda.

"Na Maracani se osjećam vrlo dobro, publika je sjajna i bodri nas. Bez podrške bilo bi nam jako teško. Znali smo da neće biti lako protiv Atletica, oni su izvrsna momčad, a uspjeli smo preokrenuti utakmicu u svoju korist", prokomentirao je brazilskim medijima poslije utakmice donedavni hrvatski reprezentativac.

"Trener je naglasio kako se borimo za ostanak. Polako izlazimo iz poteškoća, ali moramo ostati mirni i pokazati karakter. Dobijemo li i iduću utakmicu, lakše ćemo disati, ali ako izgubimo, vraćamo se u kaos", dodao je Eduardo.

Flamengo zauzima 13. mjesto u prvenstvu, s četiri boda viška iznad zone ispadanja.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik22.08.2014. u 01:53
    Možemo reć da je Kovač i službeno promašaj što se tiče ostanka na klupi nakon SP.Eh zemljo Hrvatsko do kad ćeš imat nestručne ljude na ključnim pozicijama.
    Obrisan korisnik
  • cameosis21.08.2014. u 22:14
    majstor bio, majstor ostao. a kovač ... što ćeš, njemu je igrač tipa jelavić strop! i bratu također.
    cameosis
  • Obrisan korisnik21.08.2014. u 18:44
    Meni je neopisivo žao što Dudu zadnjih par godina nije kontinuirano dobivao priliku. A nije dobio priliku jer je dečko po naravi - skroman i ne gura se. Takav je. Ali je smiješno da je ispred njega prilike dobivao - Jelavić?! Haloooooooooooooo...o čemu pričamo?? Dudu je otišao prerano i ne baš... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik21.08.2014. u 17:01
    Ono što se želi sugerirati kroz komentare je nekonzistentnost Kovača pri odabiru igrača... Što se tiče Dudua, mislim da mu se općenito daje premalo prilika da igra nogomet pod izlikom da ga je Taylor 'ubio' i da to više nije isti igrač... Iskreno, malo je pao, ali je i dalje odličan napadač. No... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik21.08.2014. u 16:55
    dudu je svoje dao,zamisli,zabio gol-dva i sad odmah snjim natrag u repku. tu su nove mlade snage,njima treba dati šansu.svi bi htjeli živjeti na staroj slavi.pogledajte njemce,kod njih igra onaj koji je u formi,a ne ime. što nije slučaj kod nas.
    Obrisan korisnik