Tenis

Donna Vekić pronašla rješenje, tijekom US Opena radit će s Ivom Majoli

Davor Kovačević • četvrtak, 21.08.2014.
Donna Vekić pronašla rješenje, tijekom US Opena radit će s Ivom Majoli

Prije tri tjedna hrvatska tenisačica Donna Vekić prekinula je dugogodišnju suradnju s Davidom Felgateom, a tijekom US Opena funkciju glavnog Donnina trenera obavljat će Iva Majoli.

Nakon Montreala u kojem je Donna Vekić izgubila prvo kolo kvalifikacija kada je neočekivano došla vijest o prekidu suradnje između Donne i Davida Felgatea, u Cincinnatiju te New Havenu Donnu je zadesila ista sudbina, porazi odmah na startu kvalifikacija.

Kako se bez trenera očigledno ne može, Donnin otac Igor Vekić te sama Donna odlučili su pružiti priliku FED Cup izbornici Ivi Majoli koja će biti privremeno rješenje tijekom posljednjeg Grand Slama na kojem Donna, unatoč lošim rezultatima u posljednja tri mjeseca, ima izravan upad.

„Iva je već tjedan dana ovdje u Americi, trenira s Donnom i vodit će je do kraja US Opena. Imamo golem respekt prema rezultatima koje je Majoli ostvarila u karijeri i rad s njom Donni vraća mir i samopouzdanje“, rekao je Igor Vekić za Glas Slavonije.

Sigurno da je pred Donnom novo dokazivanje, a bolje prilike na jednom od četiri najveća teniska turnira jednostavno nema.

„Donna odlično surađuje s Ivom i spremno dočekuje nastup u New Yorku. Kad završi US Open, definitivno ćemo imati odluku o novom stručnom timu kako bi Donna uspješno dovršila sezonu i nastavila s igračkim napretkom“, zaključio je otac Vekić.

Foto: Dana Anders

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik21.08.2014. u 21:47
    ahahahaha.. kombinacija za krepat
    Obrisan korisnik
  • teniosac21.08.2014. u 20:23
    ajde nek joj se posreći..
    teniosac
  • howitzer21.08.2014. u 17:53
    ;) ...do zore
    howitzer
  • raz_bojnik21.08.2014. u 16:15
    Iva ima iskustva, naučit će donnu puno lipih stvari.
    raz_bojnik