Nogomet

Kronologija: Falcao u Manchester Unitedu, Kelava i Delač na posudbi, Niko Kranjčar posuđen u QPR...

Sportnet • ponedjeljak, 01.09.2014.
Kronologija: Falcao u Manchester Unitedu, Kelava i Delač na posudbi, Niko Kranjčar posuđen u QPR...
Foto: EPA

Prvi dan rujna ujedno je posljednji dan ljetnog nogometnog prijelaznog roka. Tijekom cijelog dana bilježili su se brojni transferi koji bi mogli znatno utjecati na omjer snaga u pojedinim ligama.

0:20 Toliko od Sportnetove ekipe za ovaj završni dan. S vama su bili Ante Zovko od 12 do 15:30, Mihaela Bradovski od 15:30 do 19 te Branimir Korać od 19 do 0:20. Pozdravljamo vas uz potvrdu transfera jednog od najsretnijih ljudi ovog posljednjeg dana prijelaznog roka. Laku noć!

0:13 Za tri transfera zatražena je dozvola lige za "dodatno vrijeme" pa će tako Radamel Falcao, Danny Welbeck i Hatem Ben Arfa biti službeno predstavljeni sutradan. Klubovi inače imaju pravo zatražiti produženje u posebnim slučajevima kada je dogovor s igračem već postignut, ugovor napravljen i nedostaje samo dio papirologije. Manchester United ima još oko 45 minuta za dovršavanje posla oko dovođenja Falcaa dok Arsenal i Hull imaju sat vremena duže.

0:10 Sada je stigla i službena potvrda, Niko Kranjčar stigao je u QPR na jednogodišnju posudbu. Deja vu.

0:00 Prijelazni rok je i službeno završen. Naravno, uslijedit će još neke objave transfera, no tko nije uspio zaključiti ugovore i savezima dostaviti papire do 23 sata (Englezima je tek sada 23), morat će se strpiti do zimskog prijelaznog roka. Naravno, to ne uključuje one slobodne igrače koji mogu biti dovedeni i naknadno.

23:55 Celtic nastavlja pojačavati napad, nakon dolaska Johna Guidettija, stigao je i Stefan Šćepović iz Sporting Gijona. Prošle sezone i Gijonu je postigao 23 gola samo u prvenstvu.

23:48 Konstrukcija dana - ovo je ispunjenje sna. Prateći kroz cijeli dan nogometnu tržnicu, stvarno moramo ustvrditi da nam je izuzetno drago što je toliko mladih nogometaša ostvarilo svoj san i preselilo u klubove u kojima su oduvijek željeli igrati. Ne bi vjerovali koliko njih želi doći baš npr. u Hull, Sunderland, Cagliari, Rennes...

23:44 Monaco je utrošio dio novca koji će dobiti za Radamela Falcaa. Na posudbu iz Lorienta doveo je Alaina Traorea, reprezentativca Burkine Faso.

23:32 Kad Englezi međusobno trguju, svote su ponekad sulude. Crystal Palace tako je doveo Jamesa MacArthura iz Wigana, 26-godišnjeg Škota, za klupski rekord od sedam milijuna funti. Vrijedi li MacArthur uistinu toliko? Ako u Palaceu tako kažu...

23:29 Sve je manje vremena za završavanje poslova, Hull je doveo na posudbu do kraja sezone Gastona Ramireza iz Southamptona.

23:26 Talijanski Sky javlja kako je Barcelona u posljednjim satima prijelaznog roka pokušala dovesti i Matea Kovačića, međutim Inter nije htio niti pregovarati o hrvatskom reprezentativcu.

23:21 Ono o čemu se danas već govorilo, sada je i potvrđeno. Manchester City je potvrdio kako je posudio Micaha Richardsa do kraja sezone Fiorentini. Fotografija broj jedan zacijelo opisuje Richardsovo raspoloženje.

23:18 Alžirac Nabil Ghilas trebao bi pomoći Cordobi u ostatku sezone. Napadač je stigao na posudbu iz Porta.

23:15 QPR je potvrdio kako je upravo potpisan trogodišnji ugovor sa Sandrom. Očekujemo još potvrdu dolaska Kranjčara.

23:12 Da ne ispadne kako Porto obično u finišu prijelaznog roka samo prodaje igrače, doveo je mladog Brazilca Otavija, a tko ga jednog dana bude htio otkupiti, cijena je 50 milijuna eura.

23:05 Nakon što je ostao bez Immobilea i Cercija, Torino je pronašao napadača za kojeg vjeruje da će nadomjestiti udarni napadački dvojac. Stigao je Amauri iz Parme.

23:00 Englezi ulaze u zadnji sat i to je to što se tiče ovog prijelaznog roka u najjačim ligama.

22:49 Ivan Kelava nije se izborio za mjesto na vratima Udinesea i odlazi na posudbu. Novi klub je drugoligaš Carpi. Ako ste već neko vrijeme s nama, onda ste primijetili da je Carpi već doveo na posudbu Milanovog vratara Gabriela. Teško je reći koliko je ovo dobar potez za Kelavu.

22:43 Idemo ponovno o Arsenalu, Welbecku, posudbi.... Prije nekih dva sata u Arsenalu su se čudili da otkud ideja o dolasku Welbecka, međutim čini se da je to uistinu točno, s jednom značajnom ispravkom. Welbeck dolazi u Arsenal za 16 milijuna funti, ali ne na posudbu.

22:34 Vijest koja se čekala do posljednjih trenutaka prijelaznog roka. Niko Kranjčar, kako javlja Sky Sports, nalazi se u Londonu gdje će potpisati ugovor s QPR-om. Čekamo službenu objavu.

22:31 U Manchester Unitedu nastavljaju lov za pojačanjima, a Gazzeta javlja da su u tijeku pregovori sa Sampdorijinim vratarom Sergijom Romerom. Argentinska jedinica koja je prošle sezone grijala klupu Danijelu Subašiću navodno je vrlo blizu Manchesteru.

22:26 Dinamov protivnik u skupini Europske lige, Celtic, dobio je veliko pojačanje. Na posudbu iz Manchester Cityja stigao je odlični švedski napadač John Guidetti.

22:23 Očajnički pokušaji Fredyja Guarina i njegovog menadžera da se Kolumbijac preseli iz Intera se nastavljaju. Dogovor s Valencijom čini se da je u potpunosti propao, a kako javlja talijanski Sky u igru se uključio Real Madrid koji bi doveo Guarina na posudbu. Pitanje je koliko će Inter biti voljan za takav dogovor jer je upravo Valenciju odbio zbog toga što ga je željela posuditi, a ne otkupiti.

22:21 Jedan ugovor Arsenal je ipak uspio potpisati. Ryo Miyaichi produžio je ugovor s Topnicima i odmah je poslan na posudbu u Twente.

22:16 Deseci milijuna eura spominjali su se oko transfera Williama Carvalha, dugo je prvi favorit za njegovo dovođenje bio Manchester United, a kada je United odustao, u akciju je krenuo Arsenal. Večerašnja ponuda od oko 30 milijuna eura je odbijena, potvrdili su iz Sportinga. Carvalho prema njihovim riječima vrijedo dosta više.

22:13 Ante Miše, Mister 100 posto, pronašao je novi klub. Bolje rečeno vratio se u stari. Miše će ponovno sjesti na klupu Viteza gdje mijenja Husniju Arapovića.

22:05 Posljednjeg dana prijelaznog roka pojačanje je uhvatio i Crystal Palace koji je iz Tottenhama doveo Zekija Fryersa. Fryers se u Tottenhamu nije naigrao, možda će biti bolje u drugom dijelu Londona.

21:46 Borba milanskih klubova za Giacoma Bonaventuru iz Atalante pripala je Milanu. Inter je bio blizu dogovora, međutim kada je propao dolazak Biabianyja u Milan, Galliani je krenuo u ofenzivu dovođenja Bonaventure koji je neposredno prije kraja prijelaznog roka potpisao ugovor.

21:37 Luci Toniju i Rafi Marquezu priključit će se još jedan veteran. Javier Saviola je prema saznanjima talijanskih medija stigao u Veronu iz redova Olympiakosa.

21:31 Sada je i službeno, Daley Blind novi je igrač Manchester Uniteda koji ga je doveo za 14 milijuna funti. Još čekamo objavu dolaska Falcaa.

21:18 I oni najpouzdaniji otočki mediji prenijeli su pogrešnu informaciju. Welbeck je viđen u blizini trening centra Arsenala, Sky Sports i BBC dobili su pouzdane informacije da je posudba u Arsenal gotova stvar, ali iz Arsenala tvrde kako to nije istina i da Welbeck ne dolazi.

21:12 Nica je dobila veliko pojačanje iz Porta, na posudbu je stigao Carlos Eduardo. Eduardo nije u Portu prošle sezone uspio upisati željeni broj nastupa, tražio je posudbu i odlazi u Francusku.

21:08 Engleski mediji potvrdili su kako je Arsene Wenger dobio još jednu odbijenicu, vjerojatno više niti sam ne boji koliko ga je igrača odbilo. Među njima je i Virgil van Dijk, branič iz Celtica.

21:00 Jackson Martinez zaputio se na pripreme reprezentacije Kolumbije i poručio na odlasku - definitivno ostajem u Portu. Niz klubova spominjalo se oko njegovog dovođenja, produžio je ugovor s nižom odštetnom klauzulom, ali nikakve promjene kluba neće biti.

20:53 Monaco je posudio Radamela Falcaa Manchester Unitedu i sada očajnički traži zamjenu za njega. Prvi pick bio je Wilfried Bony iz Swanseaja, ali niti klubu niti igraču transfer nije u planu.Bony tvrdi da je zadovoljan i od odlaska u Monaco neće biti ništa.

20:47 Gus Poyet doveo je i deveto pojačanje ovog ljeta. Ricardo Alvarez stigao je na posudbu iz milanskog Intera te se priključio vojsci novaka koju čine Sebastian Coates, Jack Rodwell, Jordi Gomez, Billy Jones, Costel Pantilimon, Santiago Vergini, Patrick van Aanholt i Will Buckley.

20:41 Maxime Lestienne i službeno je pojačao Genou gdje dolazi iz Club Bruggea. U biti Lestienne je prešao iz Bruggea u Al Arabi koji ga je odmah posudio Genoi.

20:34 Sunderland je potvrdio dolazak još jednog pojačanja. Sebastian Coates došao je iz Liverpoola na jednogodišnju posudbu.

20:29 Da ne ispadne da samo uzima na posudbu, Milan velikodušno i drugima posuđuje igrače. Tako je Serie B ligašu Carpiju posudio brazilskog vratara Gabriela koji se, blago rečeno, nije snašao u Milanu.

20:19 Kostas Mitroglou najbolje funkcionira u Grčkoj i pokušat će to još jednom pokazati. Fulham ga je posudio Olympiakosu do kraja sezone, na oduševljenje svih strana.

20:14 Portugalski reprezentativac Helder Postiga napustio je Valenciju i preselio u redove Deportiva iz La Corune.

20:03 Matej Delač pronašao je novi klub. Chelsea ga je, naravno, ponovno poslao na posudbu, a ovaj put u drugu francusku ligu. Do kraja sezone Delač će braniti vrata Arlesa.

20:01 Slaven Belupo s ovim kadrom drži posljednju poziciju na ljestvici, a od tamo će se pokušati pomaknuti s Ivanom Antonom Vasiljom, igračem koji dolazi na posudbu iz Hajduka. Vasilj se u Splitu nije naigrao i minutažu će hvatati u Koprivnici.

19:56 Cristian Zaccardo od danas baš i neće biti omiljen lik među navijačima Milana. Naime Zaccardo je odbio odlazak u Parmu i Milan je morao potvrditi kako je na taj način propao dolazak pojačanja koje se željno iščekivalo Jonathana Biabianyja. Biabiany se već fotografirao s Milanovim šalom, ali će ispod njega ipak morati navući Parmin dres.

19:51 Kada nemaš sredstava, onda posuđuješ, u Milanu se vode očito takvim razmišljanjem. Novi igrač koji bi mogao doći na posudbu je Liverpoolov veznjak Suso. Kako Talijani tvrde, Galliani je u stalnom kontaktu s Liverpoolom i pokušava dogovoriti posudbu.

19:46 U Zadru su našli zamjenu za Ferdu Milina, na klupu će sjesti Miroslav Blažević. Ćiro se ne predaje i pokušat će spasiti Zadrane od utapanja. S kakvim kadrom raspolaže, jasno je da ga očekuje itekakav izazov.

19:37 Čini se da će i Arsene Wenger nešto ugrabiti ovog ponedjeljka. Dok se bavi suđenjem na humanitarnom susretu, u Arsenalovom kampu liječnički pregled trebao bi obaviti Danny Welbeck kojeg je Louis van Gaal odlučio poslati na posudbu.

19:31 Valencia radi na dovođenju napadačkog pojačanja i u pregovorima je oko posudbe Alvara Negreda iz Manchester Cityja.

19:27 PSV je rješenje za obrambene probleme pronašao u Monacu. Subašićev klub napustio je Nicolas Isimat-Mirin, talentirani branič koji će ovu sezonu u Eindhovenu boraviti na posudbi.

19:22 19-godišnji branič iz Botafoga, Doria, nalazi se u Marseilleu gdje obavlja liječnički pregled prije potpisa ugovora s Olympiqueom. Lyon, Lazio i Valencia bili su također zainteresirani, ali Marseille je ponudio traženih deset milijuna eura i priča je došla svome kraju.

19:19 Nema dogovora oko Fredyja Guarina. Kolumbijac je tijekom cijelog ljeta bio na prodaju, imao je ozbiljnu ponudu Zenita, ali nije htio u Rusiju. Danas je u završetak posla oko njegovog dovođenja krenula Valencia, međutim Inter ga ne želi poslati na posudbu već ga želi prodati i pregovori su u slijepoj ulici. Najgore što se Guarinu može dogoditi je da ostane u Interu gdje nije u prvom planu.

19:14 Ajax je danas ostao bez Vermeera koji je otišao u Feyenoord, ali je pronašao zamjenu. Iz Zwollea dolazi Diederik Boer, zanimljivo, ovaj 33-godišnjak sada prvi put u karijeri mijenja klub. U Amsterdamu bi trebao ostati tri godine. Da bi se krug u potpunosti zatvorio, Feyenoord je posudio Zwolleu Warnera Hahna. Tako su fino Ajax, Feyenoord i Zwolle međusobno izmiješali vratarsku postavu.

19:09 Nakon što je rasprodao zvijezde Liverpoolu i Unitedu, Southampton slaže momčad u posljednjim satima. Toby Alderweireld dolazi na posudbu iz madridskog Atletica, a Dinamove navijače razveselit će Koemanova ponuda od 12 minulijuna funti za Manea iz Red Bull Salzburga.

19:05 Malo vijesti za zagrižene fanove Bundeslige i Augsburga. Aristide Bance raskinuo je ugovor s klubom koji mu je poželio svu sreću u nastavku karijere, a Mathias Fetsch poslan je na posudbu u Dynamo Dresden.

19:00 Svi oni koji su razmišljali o hvatanju Carlosa Bacce, mogu se oprostiti s tim ambicijama. Predsjednik Seville je jasno i glasno poručio: "Nije bilo ponuda, a i nećemo ih uopće razmatrati." Bacca ostaje na Sanchez Pizjuanu.

18:56 Tko se još sjeća Roystona Drenthea? Nekadašnji nizozemski reprezentativac, igrač od kojeg je velike stvari očekivao i Real Madrid, u 27. godini završio je ponovno na posudbi. Šest mjeseci uveseljavat će navijače Sheffield Wednesdaya.

18:55 Završetak prijelaznog roka je sve bliže, a posljednje sate s vama će ispratiti Branimir Korać koji preuzima na sebe krivicu za sve dezinformacije i nepopisane transfere.

18:41 Konyaspor je posljednjeg dana prijelaznog roka osigurao usluge 24-godišnjeg Vida Beleca dok je David N’Gog stavio potpis na dvogodišnji ugovor sa Stade de Reimsom.

18:26 Gael Givet, 32-godišnji branič i službeno je član Eviana. U novu sredinu će i Jasmin Kurtić; iz Sassuola prelazi u Fiorentinu.

18:19 Talijanski mediji izbacili su informaciju da je Palermo zainteresiran za dovođenje Ivana Santinija. Isti mediji navode da se cijena njegovih usluga kreće oko dva milijuna eura.

18:13 Ciparski APOEL u svoje je redove doveo veliko pojačanje, nekadašnjeg člana Liverpoola i Rome Johna Arnea Riisea.

18:09 Veznjak Spursa Sandro momčadi QPR-a priključit će se nakon posljednjeg dogovora uvjeta i liječničkog pregleda. Za 10 milijuna funti pristići će i Liverpoolov Fabio Borini.

17:54 Jonathan Biabiany vraća se u Milan, no ne u Inter već će svlačionicu Parme zamijeniti onom Rossonera.

17:35 Burnley je postigao dogovor s Chelseajom te mu na posudbu stiže Nathaniel Chalobah, a novosti ima i u Tottenhamu za koji je potpisao dojučerašnji član Montpelliera Benjamin Stambouli.

17:22 Sky Sports javlja da je Hull City potpisao trogodišnji ugovor s Abelom Hernandezom koji dolazi iz Palerma, a iz West Hama pristiže i Mohamed Diame.

17:18 Prema pisanjima talijanskih medija Milanova Bryana Cristantea od potpisa ugovora s Benficom dijeli tek liječnički pregled.

17:07 Na Kantridi je predstavljen Ruben Lima, 24-godišnji portugalski branič koji dolazi na jednogodišnju posudbu iz Dinama.

17:03 Paderborn je najavio potpisivanje dvogodišnjeg ugovora s Getafeovim 29-godišnjim braničem Rafom. U isto vrijeme službeno se oglasio i Sassuolo koji u svoje redove na posudbu dovodi Saphira Taidera nakon što je Southampton raskinuo ugovor o posudbi koji je imao s Interom. Raul Rusescu iz Seville odlazi na posudbu u Steauu.

17:00 27-godišnji Habib Habibou još je jedan vlasnik četverogodišnjeg ugovora potpisanog ovog ponedjeljka. Novi klub je francuski Rennes.

16:56 Jeremyju Taravelu, također je službeno, u Maksimiru će se priključiti 20-godišnji brat Nicolas. Modri su s ovim mladim stoperom potpisali četverogodišnji ugovor, a sezonu će provesti u Dinamovoj B momčadi.

16:52 Jonathan Viera posljednjeg dana prijelaznog roka preselio je iz FC Valence u Standard iz Liegea. Služben je i transfer Luce Castellazzija u Torino kao i prelasci Gorana Pandeva i Blerima Dzemailija iz Napolija u Galatasaray.

16:50 Predsjednik PSG-a Nasser Al-Khelaifi potvrdio je kako je mladi veznjak Adrien Rabiot vrlo blizu odlasku iz kluba i prelasku u Romu.

16:46 Eintracht Frankfurt u svoje je redove doveo 23-godišnjeg Slobodana Medojevića. Nakon odlaska iz Wolfsburga ovaj defenzivni vezni na novoj bi se adresi trebao zadržati iduće tri godine.

16:44 Andrea Consigli priključio se Sassuolu, Piotr Zielinski iz Udinesea je preselio u Empoli, a novu destinaciju pronašao je i Alessio Romagnoli koji će dres Rome zamijeniti onim Sampdorije.

16:25 Paolo De Ceglie novo je pojačanja Parme u čije će redove stići na posudbu iz Juventusa, a nakon današnjeg dogovora ova dva kluba.

16:21 Izraelski napadač Dudu Biton priključit će se treninzima Maribora kome ga je na posudbu ustupio belgijski Standard.

16:19 Sampdoria je zaključila i potvrdila dolazak Realova središnjeg braniča Jose Angela Blanca.

16:17 S Otoka pak stiže vijest da je Leicester zainteresiran za dvojac Manchester Uniteda Nick Powell - Tom Lawrence.

16:13 Unatoč ponudama brojnih francuskih klubova (Lorient, Saint-Etienne, Toulouse) 29-godišnji član Marseillea Morgan Amalfitano blizu je povratku u Englesku gdje je posljednju godinu dana proveo na posudbi u West Bromwichu. Amalfitano, pišu francuski mediji, već se nalazi na letu za London gdje bi trebao potpisao za West Ham.

15:59 Prelazak Lassana Diarre u QPR propao je u posljednji trenutak. Još uvijek nije poznat točan razlog no čini se kako je sve zapelo na posljednjem zahtjevu moskovskog Lokomotiva.

15:53 Brazilac Bressan ostaje član Gremia usprkos pisanjima o odlasku na posudbu u QPR. "Osobno sam želio ostanak, ali naravno, bilo je tu i drugih faktora koji su utjecali na ovakav ishod."

15:43 Čini se da od odlaska Toma Cleverleyja na posudbu u Everton neće biti ništa. Manchester United odbija ponudu za svog veznjaka u zamjenu za dva braniča.

15:39 Prema saznanjima Tuttomercata Marco Motta nakon jednogodišnje posudbe u Genoi trebao bi preseliti u svlačionicu Empolija.

15:11 Southampton je raskinuo ugovor o posudbi Saphira Taidera, koji se vraća u milanski Inter.

15:08 Nakon što nije uspio izboriti mjesto u Tottenhamu, Lewis Holtby potražit će sreću u HSV-u. Nijemac je u ponedjeljak došao obaviti liječničke preglede, a poslije toga će potpisati ugovor.

14:51 Torino je objavio da će posuditi Rijeci crnogorskog reprezentativca Marka Vešovića do kraja sezone, a sljedećeg ljeta hrvatski će prvoligaš imati pravo prvokupa.

14:39 Sunderland je objavio da je sporazumno raskinuo ugovor s braničem Modibom Diakiteom.

14:22 Javier Hernandez potpisao je ugovor s Real Madridom o posudbi do kraja sezone. Aktualni europski prvak imat će opciju prvokupa poslije isteka posudbe.

14:20 Oni koji se nadaju da će Arsenal dovesti veliko pojačanje mogli bi ostati razočarani. Arsene Wenger otišao je u Rim suditi humanitarnu utakmicu kojom se promiče međureligijski dijalog, a koju organiziraju papa Franjo i Javier Zanetti, bivši kapetan Intera.

14:08 Sevilla je predstavila braniča Timotheeja Kolodziejczaka koji dolazi iz Nice.

14:01 Bešiktaš Slavena Bilića objavio je da argentinski veznjak Jose Sosa iz Metalista obavlja liječničke preglede u Istanbulu.

13:40 Kako je došao Vermeer, vratar Warner Hahn otišao je iz Feyenoorda u Zwolle.

13:30 Torino je doveo Brazilca Bruna Peresa iz Santosa.

13:16 Daniel Agger sada je i službeno bivši stoper Liverpoola. Brondby je potpisao ugovor s danskim reprezentativcem.

13:00 Feyenoord je doveo i vratara Kennetha Vermeera iz Ajaxa koji je potpisao ugovor na tri godine.

12:56 Burnley je za tri milijuna funti kupio suigrača Nikice Jelavića iz Hull Cityja Georgea Boyda.

12:54 Dok Javier Hernandez dovršava prijelaz u Real Madrid, i Danny Welbeck bi trebao napustiti Manchester United. Navodno su najveći kandidati za njegov novi klub londonski rivali Arsenal i Tottenham.

12:41 Everton je potvrdio da branič Shane Duffy odlazi u Blackburn, s kojim će potpisati trogodišnji ugovor.

12:38 Benjamin Moukolo preselio je iz Mechelena na jednogodišnju posudbu u Bastiju.

12:35 Bayern je posudio američkog reprezentativca Juliana Greena HSV-u do kraja sezone.

12:25 Newcastleov branič Mapou Yanga-Mbiwa trebao bi se danas pridružiti Romi nakon što su klubovi dogovorili posudbu do kraja sezone.

12:20 Micah Richards neće dobiti priliku ove sezone u Manchester Cityju te u Firenci dovršava dogovor o posudbi s Fiorentinom.

12:18 Malaga je upravo predstavila Marokanca Nordina Amrabata, koji dolazi na posudbu iz Galatasaraya.

12:14 Borussia Dortmund je priopćila da će Jonas Hofmann ovu sezonu provesti na posudbi u Mainzu.

12:13 Feyenoord, protivnik Rijeke u skupini Europske lige, vratio je Karima El Ahmadija s posudbe u Aston Villi i potpisao s njim trogodišnji ugovor.

12:10 Manchester United će biti jako aktivan posljednjeg dana prijelaznog roka. Kako bi se oslobodilo mjesto za Falcaa, Javier Hernandez odlazi na posudbu u Real Madrid. Otputovao je u španjolsku prijestolnicu kako bi obavio liječničke preglede, a potom se očekuje potvrda prelaska.

12:08 Hrvatski nogometaš Milan Badelj još je u nedjelju prešao iz HSV-a u Fiorentinu.

12:02 Marco van Ginkel prošao je liječničke preglede u Milanu i dogovorio posudbu do kraja sezone iz Chelseaja. U Milanu će igrati s još jednim donedavnim članom Chelseaja Fernandom Torresom.

12:01 Prema brojnim engleskim medijima, uključujući BBC, Sky Sports i The Guardian, Monaco i Manchester United su postigli dogovor o posudbi napadača Radamela Falcaa. Kolumbijac bi za tjednu plaću od 200.000 funti trebao nastupati u ovoj sezoni za Crvene vragove koji bi imali pravo na otkup njegovog ugovora.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik02.09.2014. u 10:17
    Welbeck u Arsenalu, ne znam što bih mislio o tom potezu... Uvijek mi se doimao kao opasan napadač, ali nikad nije imao neku bajnu statistiku. Dobra stvar je što je još vrlo mlad (23. god.), a već ima pozamašno iskustvo jer ga je Fergie još kao tinejdžera bacio u vatru. Sad - da li je on garancija... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Ronaldo902.09.2014. u 10:12
    kakva bu to formacija uniteda, Rooney,Van persie,Mata,Di Maria i sad još Falcao, prenatrpanost zvijezdama, bzvze
    Ronaldo9
  • Obrisan korisnik02.09.2014. u 01:50
    Naravno da Barca hoće Kovu kad znaju da mogu napravit novog Iniestu od njega.Nije mi jasan samo Manutd kako planiraju igrat bez prave obrane i sredine terena gdje nemaju ni jednu svjetsku klasu.
    Obrisan korisnik
  • johnny00802.09.2014. u 00:23
    ocito je onda kod njih u 23 da bi se uskladili s europom koja je jedan sat ispred njih. hvala zagor na info ;)
    johnny008
  • Obrisan korisnik02.09.2014. u 00:19
    Hahaha ala ga je Brane dobro spustio klubovima rezimeom današnjeg dana: "mladići kojima je oduvijek san doći u Hull, Sunderland, Cagliari" :D
    Obrisan korisnik