Nogomet

Kompany: "Nema puno težih gostovanja od Münchena, ali vrijeme je da se približimo najboljima"

Branimir Korać • utorak, 16.09.2014.
Kompany: "Nema puno težih gostovanja od Münchena, ali vrijeme je da se približimo najboljima"
Foto: EPA

Manchester City u srijedu gostuje u Allianz Areni kod Bayerna, a Vincent Kompany svjestan je koliko težak posao očekuje engleskog prvaka, no isto tako smatra da je vrijeme za ulazak u društvo elitnih momčadi za što su potrebne velike pobjede...

Bayern uz dosta problema, bez Robbena i Riberyja između ostalih, dočekuje Manchester City u prvom susretu u novoj sezoni Lige prvaka. Vincent Kompany tvrdi kako je Bayern favorit i svjestan je da ga očekuje vrlo težak posao.

"Vjerojatno nema previše težih mjesta za igranje od Münchena. Međutim vrijeme je da se priključimo onima tri-četiri najvećih klubova i smanjimo zaostatak za njima. Dobro je što krećemo s ovakvom utakmicom, ali što god se dogodilo, ne smijemo zaboraviti da je to tek prva utakmica u skupini."

U Münchenu neće biti Manuela Pellegrinija na klupi zbog suspenzije, a mijenjat će ga njegov prvi pomoćnik Ruben Cousillas.

"Naravno, Manuel će nam puno nedostajati. Međutim znam kako razmišlja i što želi od momčadi i imam njegovo puno povjerenje", istaknuo je Cousillas.

Osim Pellegrinija, nedostajat će još jedna čvrsta karika zbog suspenzije i to Pablo Zabaleta.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!