Nogomet

Crnogorski trener Pletikose i Milića podnio ostavku, Rostov poručio: "Nipošto ne prihvaćamo"

Borna Rupnik • četvrtak, 25.09.2014.
Crnogorski trener Pletikose i Milića podnio ostavku, Rostov poručio: "Nipošto ne prihvaćamo"

Stipe Pletikosa i Hrvoje Milić neočekivano su ispali iz Ruskog kupa, nakon čega je uprava kluba odbila prihvatiti ponuđenu ostavku njihovog trenera.

Branitelj naslova pobjednika Ruskog kupa, Rostov, izgubio je u svom prvom nastupu u ovosezonskom izdanju istog natjecanja, u šesnaestini finala od trećeligaša Sizrana.

Sizran je u posljednjih deset minuta utakmice postigao tri gola i pobijedio 3:0, pri čemu Stipe Pletikosa nije branio, dok je Hrvoje Milić odigrao posljednjih dvadesetak minuta.

Nakon utakmice, trener Miodrag Božović najavio je svoj odlazak s klupe: "Nakon dvije godine koje sam proveo u Rostovu, mislim da je ovi igrači trebaju novog trenera".

Međutim, uprava kluba nije se složila s njegovim potezom. Božović ima punu podršku, poručio je dopredsjednik Aleksandar Šikunov.

"Pretpostavljam da je Božović govorio emotivno, zbog poraza. Nipošto ne prihvaćamo ostavku. S njime smo osvojili Ruski kup i nećemo ga kriviti za trenutačne neuspjehe. Razgovarat ćemo s Božovićem i mirno prodiskutirati o stanju u klubu", rekao je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!