Košarka

Jure Škifić nakon odlaska iz Kvarnera pronašao angažman u Rusiji

Branimir Korać • petak, 26.09.2014.
Jure Škifić nakon odlaska iz Kvarnera pronašao angažman u Rusiji
Foto: Martina Japundžić

26-godišnji Zadranin Jure Škifić narednu sezonu provest će u Rusiji. Škifić je prošle sezone nastupao u dresu Kvarnera, a u sljedećoj sezoni nosit će dres superligaša Novosibirska...

Iza Jure Škifića je odlična sezona u dresu Kvarnera s kojim nije produžio ugovor na kraju prošle sezone. Klub je odlučio ne ponuditi produženje suradnje dijelu kvalitetnijih i skupljih igrača zbog teške financijske situacije pa se tako Škifić našao na tržištu.

Novi angažman pronašao je u Rusiji gdje će nastupati u Superligi u dresu Novosibirska s kojim je hrvatski krilni centar potpisao jednogodišnji ugovor s mogućnosti produženja na još jednu sezonu.

Novosibirsk je prošle sezone završio kao trećeplasirana momčad prvenstva s 19 pobjeda i sedam poraza, odmah iza Avtodora i Urala iz Jekaterinburga.

U dresu Novosibirska prošle sezone nastupao je bivši igrač Zadra Chester Mason kao i nekadašnji NBA igrač Pavel Podkolzin. Škifić je prošle sezone bio jedan od glavnih igrača Kvarnera u čijem dresu je prosječno ubacivao 14.3 poena uz 4.7 skokova po susretu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik24.06.2015. u 13:52
    jako dobar igrač..šteta za kvarner
    Obrisan korisnik