Nogomet

Enrique: "Svi smo odgovorni, prije svih ja", Blanc: "Živimo za ovakve večeri"

Borna Rupnik • srijeda, 01.10.2014.
Enrique: "Svi smo odgovorni, prije svih ja", Blanc: "Živimo za ovakve večeri"
Foto: EPA

Trener Barcelone preuzeo je na sebe teret poraza od PSG-a u Ligi prvaka, dok je Laurent Blanc priznao da je u utorak navečer odahnuo na klupi.

Susret PSG-a i Barcelone u drugom kolu Lige prvaka pripao je Parižanima 3:2, a gostujući trener Luis Enrique morao se osvrnuti na prve primljene golove i prvi ovosezonski poraz.

"Ne volim analizirati pojedince nakon izgubljenog susreta. Svi smo odgovorni, a prije svih ja. Zajednički ćemo analizirati pogreške i ispraviti ono što smo činili krivo, kako se ne bi ponovilo", izjavio je strateg Barcelone poslije susreta.

"Naše su pogreške bile očite, pogotovo u iznošenju lopte. Bili smo dobri iz prekida, a jako je težak posao hvatati rezultat. Mogli smo i izjednačiti, pa bi i remi bio pravedan rezultat. Osim toga, PSG je jedan od kandidata za titulu prvaka Europe.", dodao je Enrique.

S druge strane, Laurent Blanc doživio je jednu rundu kritika zbog slabijeg ulaska u francusko prvenstvo, ali i remi s Ajaxom na otvaranju Lige prvaka.

"Za one koji vole PSG i francuski nogomet ovo je bila lijepa večer. Dugo ćemo pamtiti ovu pobjedu, živimo za ovakve večeri. Ne poričem da nam je početak sezone bio kompliciran, ali zbog sjaja ovog susreta bili smo još odlučniji", rekao je Francuz.

"U ovakvim utakmicama ili se ponovno pronađete ili padnete na dno", naglasio je Blanc.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!