Nogomet

Rakitić: "Samokritični smo iz dana u dan. Ovaj je dan morao doći"

Borna Rupnik • srijeda, 01.10.2014.
Rakitić: "Samokritični smo iz dana u dan. Ovaj je dan morao doći"
Foto: EPA

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić i njegova Barcelona doživjeli su prvi ovosezonski poraz, no bivši kapetan Seville uvjeren je da su Katalonci na pravom putu.

U drugom kolu grupne faze Lige prvaka, Barcelona je gostovala kod Paris Saint Germaina te prvi puta ove sezone morala po loptu u mrežu, a po prvi je puta ove sezone ostala i potpuno praznih ruku. Parižani su slavili rezultatom 3:2.

"Svaka je utakmica novi test za nas. Moramo nastaviti sa svime što smo radili do sada", smatra reprezentativni veznjak Ivan Rakitić, koji je na Parku prinčeva opet bio dio udarne postave momčadi Luisa Enriquea. Zamijenio ga je u 69. minuti Xavi.

"Moramo ostati pozitivni, s obzirom da nas već u subotu čeka nova vrlo teška utakmica", dodao je.

Prvi poraz nije pokolebao nogometaše Barcelone, naglasio je Rakitić: "Samokritični smo iz dana u dan. Ovaj je dan morao doći, ali i dalje vjerujemo u svoj nogomet".

U samoj je završnici dvoboja Barcelona imala priliku izjednačiti, no nije uspjela postići treći pogodak. "Porazi uvijek zabrinu momčad. Moramo zaigrati bolje, ali moramo i podići glave jer natjecanje u Ligi prvaka još nije završeno. Trebamo ispraviti pogreške, koje se u ovakvim utakmicama skupo plaćaju", smatra Javier Mascherano.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!