Nogomet

Penev: "Ne sviđa mi se kako smo izgubili, ključni igrači su podbacili"

Mihaela Bradovski • subota, 11.10.2014.
Penev: "Ne sviđa mi se kako smo izgubili, ključni igrači su podbacili"
Foto: EPA

Bugari su odigrali skromnu utakmicu protiv Hrvatske, borili su se, ali kvalitetom nisu mogli parirati izabranicima Nike Kovača. Izbornik Bugarske Luboslav Penev nakon susreta je isticao nezadovoljstvo igrom svojih najboljih igrača...

Bugari su bili vrlo razočarani susretom u Sofiji, imali su velika očekivanja, a na kraju su ostali bez bodova. Izbornik Luboslav Penev bio je posebno nezadovoljan izvedbom svojih najboljih igrača.

"Prihvaćam poraz, ali ne i način na koji je do njega došlo. Naši glavni igrači nisu pokazali svoju kvalitetu. Nisam očekivao poraz, ali nismo mogli očekivati pobjedu s ovakvim nastupom, možda će za sljedeću utakmicu biti nekih izmjena. Zadovoljan sam s igračima koji su u reprezentaciji, nemam se zašto buniti, ali u 90 minuta moraju dati sve od sebe", razočarano je govorio Penev.

Pogodak za pobjedu Hrvatske postigao je branič Nikolaj Bodurov koji se slaže da je Bugarska podbacila.

"Naravno, teško je progutati činjenicu da sam postigao odlučujući pogodak. Bio je to stvarno loš trenutak. Moram se usredotočiti na sljedeću utakmicu i pokušati se iskupiti za ovo. Protiv Hrvatske smo podbacili, moramo što prije zaboraviti ovu utakmicu i usredotočiti se na Norvešku. Još je sasvim dovoljno utakmica i moramo igrati bolje",

Vedran Ćorluka bio je puno boljeg raspoloženja, odigrao je kvalitetnu utakmicu i dao doprinos u pobjedi.

"Mislim da smo zasluženo slavili, igrali smo jako dobro u obrani. Bili smo potpuno koncentrirani i nismo Bugarskoj dali čistu priliku. Svi igrači dali su sve od sebe, igrali smo kao momčad i došli do velike pobjede za šest bodova iz dvije utakmice. Sofia je teško gostovanje, siguran sam da će se svi ovdje namučiti."

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!