Nogomet

Pašalić: "Da sam zabio na početku susreta, sigurno bi bilo sve drugačije"

Mihaela Bradovski • četvrtak, 16.10.2014.
Pašalić: "Da sam zabio na početku susreta, sigurno bi bilo sve drugačije"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Hrvatska nogometna reprezentacija do 21 godine nije uspjela eliminirati Englesku u dodatnim kvalifikacijama za odlazak na Europsko prvenstvo. Veliku priliku u ranoj fazi susreta propustio je Mario Pašalić koji žali za propuštenim...

Mario Pašalić u Wolverhamptonu je započeo na klupi, ali je u Vinkovcima krenuo u prvih 11. Odmah na početku susreta imao je priliku za pogodak, nije ju iskoristio i Hrvatska je ostala bez vodstva.

"Žao mi je, imao sam tu veliku priliku već u drugoj minuti i da je lopta ušla, bila bi to posve drugačija utakmica. Borili smo se, nismo igrali loše i onda smo primili gol iz kornera. Ipak smo se uspjeli vratiti i izjednačiti, dali smo sve od sebe za drugi gol, ali na žalost postigli su ga oni", rekao je Pašalić za goal.com.

Pašalić se sada okreće A reprezentaciji koja je ostvarila tri pobjede u prva tri susreta.

"Dobro nam je krenulo i nadam se da ćemo tako nastaviti. Stiže nam veliki susret protiv Italije, vjerujem u dobru utakmicu i nadam se da možemo pobijediti. Možemo nastaviti seriju u Milanu, zašto ne", dodaje Pašalić.

Na klupskom planu mu ne ide najbolje i u Elcheu je izgubio minutažu.

"Igrao sam u početku konstantno, ali nakon povratka s reprezentativne akcije preselio sam na klupu i nisam igrao najbolje. Nadam se da ću se kroz dolazeće utakmice ipak uspjeti nametnuti."

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!