Nogomet

Video: Šahtar uvjerljiv protiv Volina, krasan pogodak Darija Srne

Branimir Korać • petak, 17.10.2014.
Video: Šahtar uvjerljiv protiv Volina, krasan pogodak Darija Srne
Foto: EPA

Nogometaši Šahtara u devetom kolu ukrajinskog prvenstva igrali su protiv Volina i upisali visoku pobjedu 6:2. Među strijelcima je bio i kapetan hrvatske reprezentacije i momčadi iz Donecka Darijo Srna...

Očekivano lagan posao imao je Šahtar u devetom kolu ukrajinskog prvenstva. Volin, momčad sa samog dna ljestvice, nije imala šanse u ovom dvoboju i primila je čak šest pogodaka.

Svih 90 minuta u dresu domaćina odradio je Darijo Srna koji se istaknuo krasnim pogotkom za vodstvo Šahtara 3:1. U 47. minuti utakmice, nakon kornera lopta je došla do Srne koji poteže iz prve s 20 metara i snažnim udarcem pogađa suprotni kut gostujućeg gola.

Na odmoru jee bilo 2:1 za Šahtar za kojeg su pogotke postigli Dentinho i Luiz Adriano dok je Bicfalvi bio jedini strijelac za goste.

Rani pogodak Srne na startu drugog dijela nije pokolebao goste koji su uspjeli smanjiti preko Celina u 57. minuti, ali su u završnici utakmice potpuno pali i upisali visok poraz.

Od 85. minute Šahtar je postigao tri pogotka, mrežu gostiju punili su Brazilci Alex Teixeira, Douglas Costa i Luiz Adriano što je Šahtaru donijelo visoku pobjedu.

Ukrajinsko prvenstvo, deveto kolo:
Šahtar - Volin 6:2

Ljestvica:
1. Dnipro 22
2. Šahtar 21
3. Dinamo Kijev 20
4. Olimpik Doneck 13
...
9. Volin 10
...

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!