Nogomet

Atleticu svaka utakmica "kao zadnja", Koke: "S Mandžukićem i Cercijem, znali smo da ćemo zabiti"

Borna Rupnik • četvrtak, 23.10.2014.
Atleticu svaka utakmica "kao zadnja", Koke: "S Mandžukićem i Cercijem, znali smo da ćemo zabiti"
Foto: EPA

Atletico Madrid u drugom je poluvremenu slomio otpor gostiju iz Švedske, uz jedan pogodak Marija Mandžukića, a Koke i trener Simeone samo su čekali prvi pogodak.

Malmö je Vicente Calderon napustio s pet pogodaka u svojoj mreži, a drugi je bio djelo hrvatskog reprezentativca Marija Mandžukića. No, Šveđani su držali egal sve do početka drugog poluvremena.

"Oduševljen sam pobjedom i bodovima. Znali smo da ćemo se morati boriti za plasman u drugi krug i znali smo da neće biti lako niti protiv Malmöa. No, s Mandžukićem i Cercijem znali smo da ćemo zabiti i to nam je bilo vrlo važno", rekao je najbolji igrač utakmice, raspoloženi Koke.

"Nedostajalo nam je tek malo mirnoće i svjesni smo da rezultati na kraju ovise o nama. Pokušavamo igrati svaku utakmicu kao da je finale", dodao je.

Trener Atletico Madrida, temperamentni Diego Simeone, bio je uvjeren da će njegovi nogometaši kad-tad uspjeti zatresti protivničku mrežu.

"Bili smo blizu pogotku već u prvom dijelu, ali u drugom smo popravili realizaciju. Naš je prvi pogodak slomio njihovu obrambenu strukturu. Rekli smo na poluvremenu da pogodak mora doći i sada moramo nastaviti igrati kao da nam je svaka utakmica zadnja. Ništa još nije odlučeno", izjavio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!