Nogomet

Lokomotiva "strašno ozbiljna" čeka Cibaliju: "Najvažnija utakmica ovog dijela godine"

Sportnet • utorak, 28.10.2014.
Lokomotiva "strašno ozbiljna" čeka Cibaliju: "Najvažnija utakmica ovog dijela godine"
Foto: Kristijan Komarica

U osmini finala Hrvatskog nogometnog kupa Lokomotiva će odmjeriti snage s vinkovačkom Cibalijom, a Tomislav Ivković ne bježi od važnosti tog susreta.

Uoči osmine finala Hrvatskog nogometnog Kupa u kojem Lokomotiva dočekuje Cibaliju u Kranjčevićevoj, u srijedu 29. listopada u 17:00, trener Tomislav Ivković najavljuje:

"Ovo je po meni sigurno najvažnija utakmica u ovom dijelu godine jer pobjedom protiv Cibalije otvaramo put prema završnici Kupa. Što znači da ulazimo onda u ritam natjecanja po dvije utakmice, jedna doma i jedna u gostima, i onda je sve otvoreno. Ako prođemo, imat ćemo više utakmica no o tome ćemo razmišljati kasnije".

Gostima iz Vinkovaca mora se pristupiti maksimalno ozbiljno, dodao je Ivković, kako ne bi bilo iznenađenja.

"Cibalia je momčad koja je uvijek bila nezgodna za Lokomotivu, ne toliko u Zagrebu koliko u Vinkovcima, no moramo je shvatiti strašno ozbiljno kako bismo prošli dalje. Cibalia je nova momčad, promijenila je puno igrača i nemamo baš puno informacija o njima, no mi smo prvoligaši i moramo odraditi utakmicu na vrlo visokoj i profesionalnoj razini. Nadam se da će igrači odgovoriti na profesionalan i karakteran način", izjavio je trener Lokosa koji nema problema s izostancima te će priliku dati nekim igračima koji su u dosadašnjem dijelu sezone igrali manje.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!