Nogomet

Maloča: "Protiv Lokomotive smo bili loši zbog praznog stadiona, nismo na to navikli"

Mihaela Bradovski • srijeda, 29.10.2014.
Maloča: "Protiv Lokomotive smo bili loši zbog praznog stadiona, nismo na to navikli"

Nogometaši Hajduka igraju susret osmine finala Kupa protiv Novigrada danas od 14 sati te očekuju što bezbolniji prolaz. Kapetan Mario Maloča niti ne razmišlja o nekom iznenađenju...

Pred Hajdukom je utakmica koju ne smije izgubiti. Gostovanje u Kupu kod trećeligaša Novigrada jedna je od onih utakmica u kojima se priznaje samo pobjeda, a Mario Maloča tvrdi kako neće biti iznenađenja.

"Novigrad nije nimalo bezazlena momčad, dobio je u prvenstvu Dinamo II, eliminirao je Inter u Kupu i nema opuštanja. Mi idemo u ovaj susret s najjačim sastavom jer znamo koliko je Kup neugodan. Nismo dosad ispadali od niželigaša, ali smo se mučili ranije s Vinogradarom. Mislim da imamo šansu za osvojiti Kup i neću niti razmišljati o iznenađenju", rekao je Maloča za Sportske novosti.

Iza Hajduka je utakmica u prvenstvu s Lokomotivom u kojoj je teškom mukom na samom kraju uspio izboriti bod. Kao glavni razlog za loš nastup, Maloča navodi prazne tribine.

"Prazan stadion je glavni razlog naše igre, nismo navikli igrati u takvim uvjetima. Nedostajali su nam navijači koji nas uvijek podignu kada nam ne ide. Dojam bi sigurno bio bolji da smo igrali kao u posljednjih 20 minuta, no jednostavno su nas te prazne tribine ubile. Ipak, treba priznati i da je Lokomotiva odigrala dobru utakmicu", dodaje Maloča.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik29.10.2014. u 18:55
    vidim ima pedigre na svog trenera,uvijek nađe alibi..samo što ne igraju navijači,nego igrači
    Obrisan korisnik
  • Hrvoje199029.10.2014. u 17:50
    Samo ste radi toga bili loši Maloča...samo radi toga. A ne zato šta imaš 10 prvoligaških sezona iza sebe a dan danas ne znaš elementarno postavljanje u obrani, nešto šta je jedan Jedvaj apsolvira sa 17 godina. Onda se čudi zašto se zadnjih 5 godina pokušavaš prodat bilo di a ne ide pa ne ide
    Hrvoje1990
  • Obrisan korisnik29.10.2014. u 15:54
    Kontra ferate ste bili losi, jer ste-losi!!!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik29.10.2014. u 13:10
    Maloča je kralj sa svojim izjavama
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik29.10.2014. u 12:44
    Pa naravno, nije niti slučajno razlog manjak kvalitete, nego je uvijek nešto drugo.
    Obrisan korisnik