Nogomet

Verbalni rat uoči derbija, Bilić poručio: "Pobijedit ćemo Fenerbahče i ostati na vrhu"

Mihaela Bradovski • subota, 01.11.2014.
Verbalni rat uoči derbija, Bilić poručio: "Pobijedit ćemo Fenerbahče i ostati na vrhu"
Foto: EPA

U nedjelju 2. studenog na rasporedu je veliki turski derbi između Bešiktaša i Fenerbahčea. Bešiktaš trenutno ima bod više od Fenerbahčea i pobjeda u ovom susretu vraća ga na vrh ljestvice...

Osmo kolo turskog prvenstva Slavenu Biliću donosi veliki derbi protiv Fenerbahčea. Pobjedom protiv Kasimpaše, Galatasaray je privremeno preuzeo vodeću poziciju koju Bešiktaš može vratiti pobjedom protiv Fenerbahčea. Isto tako i Fenerbahče može na vrh u slučaju pobjede u ovom susretu.

Utakmicu će suditi Bülent Yildirim što nije razveselilo čelnike Bešiktaša.

"Dodijeljen nam je Yildirim, puno sreće s tom odlukom. S njegovim pogreškama iz prošlih utakmica, naša pozornost bit će posebno usmjerena na njega", poručio je predsjednik Bešiktaša Aziz Yildirim.

Iz Fenerbahčea poručuju da su najbolja momčad i da će to i potvrditi.

"Ne vjerujem da je Bešiktaš najbolja turska momčad. Mi smo još uvijek najjači", poručio je trener Fenerbahčea Ismail Kartal s kojim se Slaven Bilić ne slaže.

"Nemoguće je složiti se s Kartalovim riječima. Pobijedit ćemo Fenerbahče, potvrditi svoju kvalitetu i ostati na vrhu ljestvice", kaže Bilić.

U svakom slučaju, očekuje nas još jedan vatreni dvoboj ovih rivala.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • PosedarskiVitez02.11.2014. u 00:11
    Najbolji
    PosedarskiVitez
  • Hrvoje199001.11.2014. u 17:41
    Mogla bi ova Turska dobro djelovat na Nanu, da iz njega izvuče onu pozitivno drsku crtu, tipa ove izjave. Naravno, ako je tako kako je napisano stvarno i izjavija. Do sad smo navikli isključivo na diplomatske izjave od njega
    Hrvoje1990