Košarka

Šarić zbog ozljede propustio još jednu utakmicu, Krstić slomio ruku

Branimir Korać • nedjelja, 02.11.2014.
Šarić zbog ozljede propustio još jednu utakmicu, Krstić slomio ruku
Foto: EPA

Nakon što je propustio euroligaški susret protiv Žalgirisa, Dario Šarić zbog lakše ozljede nije nastupio niti u prvenstvenom dvoboju protiv Karšiyake. Taj susret po dobrom neće pamtiti Nenad Krstić koji je zbog frakture ruke ranije napustio parket...

Košarkaši Anadolu Efesa u dramatičnoj završnici izvukli su pobjedu protiv Pinar Karšiyake 67:65. Naelektriziran dvoboj odnio je i žrtvu, iskusni centar Efesa Nenad Krstić zaradio je frakturu ruke i očekuje ga duža pauza.

U posljednjih deset sekundi jedni drugima su nudili pobjedu.

Prvo je kod 66:63 DJ Strawberry zaustavljen na trici i dobio je priliku za poravnanje. Međutim pogodio je prva dva slobodna bacanja i promašio treće. Zatim je prekršajem zaustavljen Dontaye Draper, no on je ubacio samo jedno slobodno bacanje za 67:65. Gosti su dobili još jednu priliku, Juan Palacios zaustavljen je na polaganju, ali s istekom vremena promašio je oba slobodna bacanja i Efes je slavio.

Utakmica je obilovala nervozom, a vrhunac je bio u drugom dijelu kada je grubim prekršajem zaustavljen Krstić, Mutlu Demir ga je prizemljio, a prilikom pada Krstić je teže ozlijedio ruku. Pokušao je nastaviti, ali zbog bolova je morao napustiti igru.

Kasnije je utvrđeno da je riječ o frakturi ruke zbog koje će Krstić pauzirati oko dva mjeseca. Dario Šarić propustio je i ovu utakmicu zbog distorzije zgloba, no ne očekuje se duža pauza i trebao bi uskoro ponovno biti na parketu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!