Nogomet

Vinogradar računa na treću sreću s Hajdukom: "Ostalo je nekih repova, pa da vidimo tko je bolji"

Borna Rupnik • srijeda, 05.11.2014.
Vinogradar računa na treću sreću s Hajdukom: "Ostalo je nekih repova, pa da vidimo tko je bolji"
Foto: FaH

Jedini sudionik četvrtfinala Hrvatskog kupa koji ne igra u MAXtv Prvoj ligi, Vinogradar iz Mladine, ambiciozno čeka svoje dvoboje protiv splitskog Hajduka.

Nakon ždrijeba četvrtzavršnice Hrvatskog kupa, u kojoj će se Vinogradar sučeliti s Hajdukom, sportski direktor kluba iz Mladine Tomislav Višević prenio je dojmove iz svog tabora.

"Ja sam osobno priželjkivao Hajduk, ali moji u klubu su htjeli Zadar. Treća sreća, borit ćemo se, pa što Bog da. Isto tako, ostalo je nekih repova, pa da vidimo tko je bolji", rekao je za HRT.

Naime, Vinogradar i Hajduk već su se dva puta susretali u domaćem Kupu. Oba su puta u Mladini prošli Splićani, ali oba je puta Vinogradar uspio izboriti produžetke.

"Nama je drago što ćemo se ponovno sresti s našim sportskim prijateljima iz Mladine. Lani smo im ostali dužnici. Želim im svu sreću ove godine, samo ne protiv nas. Vinogradar je ozbiljna ekipa koja je i ranije izbacivala prvoligaše. Ove godine je izbacila Belupo, čak i bez nekih problema, tako da sam uvjeren da s naše strane neće biti podcjenjivanja. Uvjeren sam da će biti velika fešta u Mladini. Nadam se da će sve biti isto kao prošle godine, samo bez sudačkih repova", s druge je strane replicirao član Nadzornog odbora Hajduka i predstavnik kluba na ždrijebu u Zagrebu, Ante Majić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!