Nogomet

Suze utučenog Igora Cvitanovića, Eduardo: "Treba prihvatiti kritike, potruditi se da se ovo ne ponovi"

Borna Rupnik • petak, 07.11.2014.
Suze utučenog Igora Cvitanovića, Eduardo: "Treba prihvatiti kritike, potruditi se da se ovo ne ponovi"
Foto: FaH

Poslije maksimirskog susreta Dinama i Red Bulla, iz modre svlačionice nije bilo obrazložiti zbivanja na terenu i još jednu blijedu europsku izvedbu.

Visok poraz Dinama u četvrtom kolu Europske lige, na domaćem terenu od Red Bull Salzburga (1:5), izazvao je i suze modre legende Igora Cvitanovića, pomoćnog trenera, koji se teško miri s takvom situacijom na terenu.

"U svojoj karijeri nisam nikada dobio pet komada u Zagrebu. Neshvatljivo mi je da možeš ovako izgledati i tako igrati doma, utučen sam. Možemo se vaditi na zaleđe, jer diskutabilna su zaleđa kod drugog i trećeg gola, ali to ne mijenja da je Salzburg bolja momčad", prenosi klupska stranica njegove riječi.

"Rijetko plačem u životu, ali ovo je jedan od težih dana od 1989. godine, otkad sam u Dinamu. Boli me jer ne mogu shvatiti igrače koji imaju ovakvu priliku da im se ovo događa. Moram spomenuti da i kad smo dobro igrali nije nas htjelo, od deset europskih utakmica dvije smo odigrali daleko najlošije i to obje protiv Salzburga", dodao je.

Ni ostali Dinamovi igrači nisu skrivali da im je teško, no nisu pronalazili prave riječi kojima bi objasnili tako slabo izdanje hrvatskog prvaka.

"Trebamo sad prihvatiti kritike, vidjeti što smo krivo radili, prihvatiti stanje kakvo je i krenuti dalje, vidjeti što treba popraviti. Moramo promijeniti neke stvari, dati sve od sebe, potruditi se da se ovo više ne ponovi", rekao je vratar Eduardo.

"Htjeli smo odigrati dobru utakmicu, razveseliti navijače i sve u klubu. Nažalost, Salzburg je puno bolja momčad i trebamo vidjeti gdje smo mi radili greške u ovoj utakmici. Činjenica je da smo primili pet pogodaka i naravno da stoperi snose dio odgovornosti, ali obranu ne igraju samo stoperi nego cijela momčad", izjavio je Jeremy Taravel.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik07.11.2014. u 13:22
    to ti je kad su na čelu kluba braća prodavač stiropora i prodavač magle engleskog tipa
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik07.11.2014. u 13:00
    Zorane ti stvarno nemaš srama ni obraza,a tako ti djeluje i ekipa na terenu,bez karaktera,strasti i znanja (tu se nezna tko pije a tko plaća)
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik07.11.2014. u 12:32
    e bravo, to je klasična isprika baš svakog trenera kod nas uz onu drugu legendarnu kako igrači nisu napravili ono kako su se dogovorili. a toliko su glupi da s tim zapravo govore da imaju gori problem od krive taktike i postave, jer to znači da ih igrači ne slušaju i ne doživljavaju. mislim, pa... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik07.11.2014. u 12:17
    Plači srce plači.. kupite više pravog trenera pa će sve sjest na svoje mjesto... dosta je ove maškarade
    Obrisan korisnik
  • orangecrush07.11.2014. u 11:45
    Super mi je kako su u DInamu, reprezentaciji i dobrom dijelu našeg sporta općenito za poraze uvijek krivi manjak truda i zalaganja te (moj omiljen) manjak respekta prema dresu koji nose. Treneri zato uvijek postave dobru taktiku i naprave sjajne pripreme...
    orangecrush