Nogomet

Slaven Bilić: "Upozorio sam da Partizan nije loš, imali smo i sreće"

Borna Rupnik • petak, 07.11.2014.
Slaven Bilić: "Upozorio sam da Partizan nije loš, imali smo i sreće"
Foto: EPA

Bešiktaš Slavena Bilića još je jednom pobijedio beogradski Partizan, no u Turskoj je bilo znatno neizvjesnije, što je priznao i nekadašnji hrvatski izbornik.

Nakon što je u Beogradu uvjerljivo slavio protiv Partizana, Bešiktaš je u četvrtom kolu Europske lige istog protivnika svladao 2:1, a gosti su naposljetku mogli i do boda.

"Upozorio sam svoje igrače da Partizan nije loša momčad, kao što se činilo u Beogradu. Ovdje su bili osjetno bolji, dobro su se branili, da bi u završnici zamalo i poravnali. Mi smo nastavak otvorili odlično, ali nažalost nismo nastavili u istom ritmu. Prepustili smo inicijativu Partizanu, a opasno je ostaviti im vremena i prostora", prepričavao je Slaven Bilić, trener turskog predstavnika, po završetku susreta.

Beograđani su u posljednjim minutama pogodili i prečku, a Bilić se osvrnuo i na problem mentaliteta.

"Partizan je propustio izvrsnu šansu, imali smo i sreće. Ipak, sveukupno gledano mislim da smo zaslužili pobijediti, makar ne bi bilo nezasluženo da su gosti naposljetku i izjednačili. Momčadi s naših prostora nekada zaigraju bolje kada je utakmica već odlučena i kada nemaju šanse, za razliku od situacija kada osjećaju pritisak, pogotovo u domaćim susretima", dodao je bivši izbornik Hrvatske.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!