Košarka

Dario Šarić: "Ni Dražen u početku nije igrao. Samo trebam trenirati i nastaviti raditi"

Borna Rupnik • petak, 07.11.2014.
Dario Šarić: "Ni Dražen u početku nije igrao. Samo trebam trenirati i nastaviti raditi"
Foto: EPA

Dario Šarić još se bori za svoje mjesto u redovima Anadolu Efesa, no na primjeru Dražena Petrovića spreman je nastaviti ulagati u sebe i vjerovati u uspjeh.

Najveća hrvatska košarkaška nada, Dario Šarić, od ove se sezone razvija u dresu Anadolu Efesa i mora se dobro potruditi za svaku minutu na parketu. No, to ga nije obeshrabrilo.

"Pa i jedan Dražen Petrović je otišao u NBA ligu kao najbolji igrač Europe, da u početku uopće ne bi igrao. Vodio sam se tim putem, samo treba trenirati, samo nastaviti raditi", izjavio je Šarić u razgovoru za HRT.

Na život u Istanbulu treba se priviknuti, ali turski velegrad ima brojne draži.

"Prva asocijacija mi je gužva, treba ranije krenuti da se dođe na trening i ima malo manje vremena za odmor. No, nema veze, ima lijepih stvari u Istanbulu, i može se naučiti mnogo o povijesti", ispričao je između ostaloga Šarić.

Šarić je u pobjedi svoje momčadi nad Nižnji Novgorodom u četvrtak ubacio 18 koševa te zaradio pohvale trenera Dušana Ivkovića.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik08.11.2014. u 10:41
    Ispravno razmišljenje Darija. Samo Dražen je ispred sebe imao Drexlera i Portera , a u Efesu nema nikoga takvog. Ni blizu. Samo hrabro Šariću !!
    Obrisan korisnik