Nogomet

Potpisana trogodišnja suradnja između nogometnog kluba Zagreb i tvrtke JAKO Sport

Iz ZAGREBella:Mihaela Bradovski • srijeda, 12.11.2014.
Potpisana trogodišnja suradnja između nogometnog kluba Zagreb i tvrtke JAKO Sport
Foto: FaH

Nogometni klub Zagreb i tvrtka JAKO Sport potpisali su danas u prostorijama nogometnog centra ZAGREBello trogodišnji sponzorski ugovor. Pjesnici su se ovim ugovorom priključili Rijeci, Splitu i Osijeku koji također nose opremu iste marke...

Iako suradnja između nogometnog kluba Zagreb i tvrtke JAKO Sport traje već mjesec dana, ove je srijede ona postala i službena stavljanjem potpisa na trogodišnji ugovor. Ugovor je u ime kluba potpisao njegov direktor Igor Šestić te u ime JAKO Sporta Branko Pavlica, voditelj prodaje u zagrebačkoj regiji.

Pjesnici su se tako priključili društvu Rijeke, Splita i Osijeka koji također nose dresove marke Jako. Do kraja sezone nogometaši Zagreba nosit će dizajn dresova koje su već imali prilike predstaviti na nekoliko posljednjih utakmica, bijelu domaću i crvenu gostujuću garnituru, dok je za sezonu 20015./2016. najavljen novi personalizirani dizajn.

"JAKO je u Hrvatskoj prisutan desetak godina i iz godine u godinu bilježi razvoj te povećanje broja klubova. Našu opremu trenutno u Hrvatskoj nose četiri prvoligaša. Split u dalmatinskoj regiji, Rijeka na Kvarneru, Osijek u Slavoniji te nam je nedostajao klub prvoligaš u ovoj centralnoj, zagrebačkoj regiji. Odlučili smo se za nogometni klub Zagreb, zadovoljni smo s posljednjih mjesec dana koliko suradnja traje, a kroz to se vrijeme pokazalo da je Zagreb bio pravi odabir", prokomentirao je prilikom potpisa ugovora Branko Pavlica te dodao:

"Zagreb smo odabrali jer smo mišljenja da ima veliku perspektivu, ima najbolje uvjete, ima provjerenu Školu nogometa, a želja nam je i svi skupa vjerujemo da će se klub kroz neko vrijeme uključiti i u borbu za izlazak u Europu kao što to ostvaruju Rijeka i Split."

Suradnja NK Zagreb i tvrtke JAKO Sport proširit će se i u drugim smjerovima, osim opskrbe opremom prve momčadi i omladinskog pogona u planu je i organizacija turnira za mlađe kategorije na kojima će nastupati i ostali klubovi koji koriste JAKO opremu van Hrvatske, a pobjednici međunarodnih turnira snage bi zatim odmjerili na završnom turniru u Njemačku. Jednako tako, Pavlica je najavio osposobljavanje Zagrebovog Fan shopa kroz idućih mjesec dana.

"Drago nam je što je tvrtka JAKO baš nama ukazalo povjerenje. Jednako tako, želim istaknuti da naš motiv, motiv nogometnog kluba Zagreb u ovom dogovoru nije isključivo financijske prirode. Najviše nas je zainteresirala upravo priča za organizaciju turnira za mlađe kategorije. Naša bi djeca preko njih imala priliku izlaska na jaču scenu gdje bi se dodatno afirmirala i razvijala", objasnio je Zagrebov direktor Šestić.

Osim s nogometnim prvoligašima Rijekom, Splitom, Osijekom i sada Zagrebom, te s nekoliko drugoligaša JAKO Sport, zastupnik brenda i marke JAKO za Hrvatsku i BiH, surađuje između ostalih i s rukometnim klubovima Podravka i Nexe te s košarkaškim klubom Split.

SuperSport HNL

1Dinamo 3564:27+3781
2Rijeka 3465:28+3771
3Hajduk 3447:23+2462
4Osijek 3458:43+1551
5Lokomotiva 3550:40+1051
6Varaždin 3539:45-642
7Istra 1961 3536:52-1641
8Gorica 3432:48-1638
9Slaven Belupo 3543:65-2233
10Rudeš 3519:82-638

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik14.11.2014. u 14:51
    Ne izgledaju mi loše ovi Jako dresovi... Možda su mi malo bolji bili oni Macron od prošle sezone. U svakom slučaju, što čišći i bijeliji (mislim na početku tekme) tim bolji...
    Obrisan korisnik