Tenis

Ćorić primio nagradu za zvijezdu budućnosti: "Ne treniram da bih bio 20. na svijetu"

Branimir Korać • srijeda, 12.11.2014.
Ćorić primio nagradu za zvijezdu budućnosti: "Ne treniram da bih bio 20. na svijetu"
Foto: EPA

Borna Ćorić primio je danas ATP nagradu za zvijezdu budućnosti. Ćorić je tom prigodom još jednom potvrdio da mu je želja u budućnosti biti u vrhu svjetskog tenisa te sudjelovati na završnom Mastersu...

Sjajna završnica sezone, polufinale u Baselu i pobjeda protiv Rafaela Nadala bili su veliki plus za Bornu Ćorića u borbi za nagradu za zvijezdu budućnosti. Borna je sretan zbog nagrade i vjeruje da će ih u budućnosti biti još.

"Ova nagrada mi jako puno znači. Na početku sezone nisam niti blizu očekivao nešto ovakvo jer sam bio daleko od toga, ali cilj mi je bio završiti u Top 100. Pokazao sam si da mogu i ovo mi je još jedna potvrda da sam među najboljima. Ovo mi puno znači za samopouzdanje i jednostavno moram nastaviti ovako dobro raditi te će i neke druge nagrade uskoro doći."

Naravno, ambicije su visoke i želi jednoga dana i on sudjelovati na završnom Mastersu.

"Naravno da se vidim. Neću trenirati da budem 20. na svijetu i sigurno mi je želja jednoga dana biti među sudionicima završnog Mastersa, što prije to bolje, ali nema nikakvog pritiska, dajem si vremena. Neka sve bude u redu s ozljedama i treninzima i siguran sam da ću jednog dana ovdje biti kao igrač."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Mithrandir13.11.2014. u 20:37
    Bravo mali i puno sreće i zdravlja u nastavku......
    Mithrandir