Nogomet

Subašić: "Pratio sam kako pucaju i Immobile i Balotelli", Pranjić: "Dečki u Londonu sve su nas iznenadili"

Borna Rupnik • petak, 14.11.2014.
Subašić: "Pratio sam kako pucaju i Immobile i Balotelli", Pranjić: "Dečki u Londonu sve su nas iznenadili"
Foto: FaH

Danijel Subašić i Danijel Pranjić, vratar i lijevi branič hrvatske nogometne reprezentacije, znaju da Italija ima dovoljno "municije" da oteža gostima život na San Siru.

Dan prije puta na Apeninski poluotok, hrvatski čuvar mreže Danijel Subašić usredotočen je na talijanske napadače, prije svih Immobilea i Balotellija.

"Pratio sam kako pucaju, i Immobile i Balotelli - čak i kad nije u najboljoj formi - velika su opasnost, ubojite špice. Italija je kvalitetna bez obzira na neigranje Pirla i Verrattija. Oni su favoriti, a mi ćemo pokušati odigrati što bolje", najavio je vratar Monaca.

"Ne žalim što nisam igrao protiv Argentine i drago mi je što je priliku dobio Lovre Kalinić. Sjećam se kako je dobivati pozive u reprezentaciju, a ne igrati i nadam se novim rotacijama, a cijela momčad odradila vrlo dobar posao", dodao je.

Panathinaikosov Danijel Pranjić također je pohvalio svoje mlađe suigrače koji su uz dobru partiju poraženi na Upton Parku 2:1.

"Dočekali smo kraj te utakmice s osmijehom na licu, dečki su nas sve iznenadili. Ni u Hrvatskoj ni u Argentini nisu očekivali da će biti toliko dobri. U Italiji ne možemo jamčiti osvajanje sva tri boda, ali moramo se pokazati u pravom svjetlu i budemo li igrali kao momčad, neće biti problema. Sraz s Talijanima pokazat će nam gdje smo", izjavio je Pranjić.

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • cameosis14.11.2014. u 16:25
    glavno je da ti ne igras pranjicu -- onda pobjedjujemo sto posto.
    cameosis