Nogomet

Prosinečki spreman za novi izazov: "Otvoren sam za razgovore o preuzimanju reprezentacije BiH"

Branimir Korać • utorak, 18.11.2014.
Prosinečki spreman za novi izazov: "Otvoren sam za razgovore o preuzimanju reprezentacije BiH"
Foto: FaH

Nakon što je Safet Sušić jučer dobio otkaz na mjestu izbornika reprezentacije Bosne i Hercegovine, iskristalizirala su se dva kandidata koji bi trebali biti u najužem krugu za klupu - Vahid Halilhodžić i Robert Prosinečki...

Vrlo loš ulazak u kvalifikacije za Europsko prvenstvo i samo dva osvojena boda u četiri kola, stajali su posla Safeta Sušića koji od jučer više nije izbornik reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Odmah nakon Sušićevog odlaska, u medijima su se pojavila dva imena koja najozbiljnije kandidiraju za njegovu poziciju. Bivši trener Dinama Vahid Halilhodžić i bivši kapetan Dinama Robert Prosinečki.

Prosinečki je istaknuo spremnost razgovora s čelnicima tamošnjeg Saveza.

"Sa mnom još nije nitko iz Saveza razgovarao, ali otvoren sam za suradnju s čelnicima Saveza. Iz medija sam saznao da sam jedan od kandidata i drago mi je da sam u tom krugu jer mi je poznato kakvu reprezentaciju BiH ima. Postoji rezultatska kriza, ali još postoje i šanse za plasman na Euro i vrijedi pokušati", rekao je Prosinečki za Avaz.

Halilhodžić nije htio previše komentirati, poručio je da je na odmoru nakon odlaska iz Trabzonspora te ne zna što budućnost nosi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!