Nogomet

Robert Prosinečki na pregovorima u Azerbajdžanu: "Dogovor kroz nekoliko dana"

Branimir Korać • ponedjeljak, 24.11.2014.
Robert Prosinečki na pregovorima u Azerbajdžanu: "Dogovor kroz nekoliko dana"
Foto: Simon Maljevac

Robert Prosinečki izbio je u prvi plan u potrazi Azerbajdžana za novim izbornikom. Bivši hrvatski reprezentativac nalazi se trenutno u Azerbajdžanu gdje odrađuje posljednje razgovore s čelnicima Saveza...

Nakon raskida suradnje s Bertiejem Vogtsom, Nogometni savez Azerbajdžana u potrazi je za novim izbornikom. U prvi plan iskočio je Robert Prosinečki koji je već u Azerbajdžanu gdje razgovara s tamošnjim čelnicima Saveza.

U ponedjeljak je boravio na derbiju između Hazara i Neftčija te će tamo ostati još nekoliko dana.

"Drago mi je da smo se susreli, uživao sam. Pogledao sam ovu utakmicu, pogledat ću još neke mlađe lige, a onda ćemo razgovarati. Sviđa mi se što sam vidio. Ostat ću u Azerbajdžanu nekoliko dana, a onda ćemo razgovarati. Ne želim govoriti o uvjetima ugovora, no samo ću reći da ako preuzmem reprezentaciju, preselit ću se s obitelji u Baku", rekao je Prosinečki.

Koliko je ozbiljan u naumu da preuzme reprezentaciju Azerbajdžana, Prosinečki pokazuje i najavom da će uživo pogledati dvoboj između Karabaha i St. Etiennea u Europskoj ligi u četvrtak.

Kako nagađaju tamošnji mediji, već kroz dan-dva mogla bi stići potvrda dogovora između hrvatskog stručnjaka i tamošnjeg Saveza.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!