Nogomet

Kek: "Sami smo krivi za poraz u Liegeu, previše smo toga tada promašili"

Mihaela Bradovski • srijeda, 26.11.2014.
Kek: "Sami smo krivi za poraz u Liegeu, previše smo toga tada promašili"
Foto: EPA

Nogometaši Rijeke u četvrtak od 19 sati ugostit će na Kantridi momčad Standarda iz Liegea. Matjaž Kek s optimizmom gleda prema tom susretu i nada se pobjedi...

Rijeka je u Liegeu propustila doći do vrijednih bodova, u tom susretu poražena je s 2:0 iako je imala prilika za pobjedu. Trener Riječana Matjaž Kek nerado se sjeća toga susreta u kojem je Rijeci i poništen regularan pogodak za poravnanje u završnici.

"Tom odlukom smo oštećeni, ali ne želim razmišljati o sucima. Mi smo sami sebe u Liegeu odveli u poraz promašenim prilikama, jednostavno previše toga smo uspjeli promašiti. Na kraju nam se dogodilo to što se dogodilo", kaže Kek za Sportske novosti.

Nakon pobjede protiv Feyenoorda, Rijeka ima veliku priliku protiv Standarda popraviti svoju poziciju u borbi za prolazak skupine.

"Ponosan sam na dosad učinjeno u skupini, a dvoboj protiv Feyenoorda zauvijek će ostati upisan u povijesti kluba kao prva pobjeda Rijeke u skupini Europske lige."

Kek ne stavlja imperativ pred svoje igrače uoči posljednjeg susreta na Kantridi u skupini.

"Ne smijemo imati imperativ prolaza iako smo se dobrim nastupima doveli u tu poziciju. Međutim ne smijemo stavljati nepotrebno opterećenje pred sebe već moramo nastaviti uživati u ovoj priči. Jedva čekamo utakmicu protiv Standarda, da se još jednom pokažemo i dokažemo pred svojim navijačima. Pokušat ćemo što manje griješiti i iskoristiti prilike koje će kad-tad doći."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik26.11.2014. u 22:31
    Jedva čekam da se probudim jer sutra je opet praznik u Rijeci :) DERIIIIII RIJEKOOOOOOO!!!!
    Obrisan korisnik