Nogomet

Henriquez: "Kakvu smo priliku propustili da kod kuće igramo za prolaz"

Mihaela Bradovski • petak, 28.11.2014.
Henriquez: "Kakvu smo priliku propustili da kod kuće igramo za prolaz"
Foto: FaH

Dinamo je odigrao lošu utakmicu u Rumunjskoj i upisao je poraz od Astre 1:0 i oprostio se od Europe. Igrači su nakon susreta žalili za propuštenom prilikom, posebno nakon pobjede Salzburga u Škotskoj...

Još jednom Dinamo nije uspio napraviti iskorak u Europi. Ovaj put zaustavljen je u Rumunjskoj na pretposljednjoj stepenici kada je bolja bila momčad Astre s 1:0.

Domagoj Antolić za klupsku stranicu priznao je da nije ispunjeno ono što je dogovoreno na travnjaku.

"Nismo ispunili zahtjeve koji su stavljeni pred nas i žao mi je. Imali smo neke prilike u prvom dijelu, mogli na odmor otići s prednošću, no treba biti realan pa reći da su mogli i oni. U drugom dijelu smo dobili rani pogodak i jednostavno nismo dobro reagirali nakon toga. Naravno da nam je svima jako žao, posebno kada smo čuli da je Salzburg dobio u Škotskoj i znamo kakvu smo priliku propustili", tvrdi Antolić.

S njim se slaže i Angelo Henriquez koji je prije utakmice priznao da ima loš osjećaj i na kraju je bio u pravu.

"Kakvu smo samo priliku propustili da na svom stadionu odlučujemo o prolazu u zadnjem kolu. Ne znam kako objasniti ono što nam se dogodilo i zašto nismo bili na očekivanoj razini. Moramo se skupiti i pronaći način da se podignemo jer imamo još utakmica do kraja polusezone."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • karioke bučani28.11.2014. u 11:52
    imate trenera bez znanja i muda, imate domaće momke sa talentom al bez muda i imate hrpu netalentiranih i ograničanih stranaca koji nemogu ni u albanskoj ligi igrat, kratko i jasno vi ste nula od momčadi i sramota za hrvatski nogomet
    karioke bučani
  • Obrisan korisnik28.11.2014. u 10:43
    Skini ga s gola, nek' niko ne brani....
    Obrisan korisnik