Nogomet

Ronaldo: "Vrijeme je da Neymar preuzme titulu najboljeg igrača svijeta"

Mihaela Bradovski • nedjelja, 30.11.2014.
Ronaldo: "Vrijeme je da Neymar preuzme titulu najboljeg igrača svijeta"
Foto: EPA

Bivši brazilski napadač Ronaldo smatra kako je došlo vrijeme za njegovog sunarodnjaka Neymara da preuzme titulu najboljeg igrača svijeta. Ronaldo tvrdi da je Neymar značajno napredovao i očekuje da prestigne Cristiana Ronalda i Lionela Messija...

Velika očekivanja pred Neymara stavio je Ronaldo. Bivši brazilski napadač smatra kako se Neymar približio Cristianu Ronaldu i Lionelu Messiju.

"Vrijeme je da Neymar preuzme primat najboljeg igrača svijeta. Cristiano Ronaldo i Lionel Messi trenutno su najbolji igrači svijeta, ali Neymar je jako napredovao", tvrdi Ronaldo.

Dok Neymar napreduje, brazilska reprezentacija ne ostvaruje rezultate kakve bi Brazilci željeli i Ronaldo je također toga svjestan.

"Neymarov transfer u Europi bio je pravi pogodak i donio mu je puno toga dobroga. Brazil prolazi kroz teško razdoblje. Imamo puno sjajnih igrača i živimo u nadi da će sjajni Neymar postati najbolji. Međutim imali smo puno nogometaši ogromnog talenta koji u reprezentaciji nisu napravili korak više. Iz raznih razloga Ronaldinho, Kaka, Adriano i Robinho nisu uspjeli ispuniti očekivanja."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • kroftek30.11.2014. u 21:59
    na kakvim je ovaj drogama?
    kroftek