Rukomet

Ozljeda Karačića u pobjedi Vardara, upitan nastup na Svjetskom prvenstvu

Davor Kovačević • nedjelja, 07.12.2014.
Ozljeda Karačića u pobjedi Vardara, upitan nastup na Svjetskom prvenstvu
Foto: EPA

U trenutku kada je sve već bilo riješeno u susretu Lige prvaka između Čehovskih Medveda i Vardara, hrvatski rukometni reprezentativac Igor Karačić se deset sekundi prije kraja odlučio na prodor, zabio pogodak, ali i zaradio ozljedu koljena.

Još uvijek nije poznato koje je težine ozljeda koljena hrvatskog rukometaša u redovima Vardara Igora Karačića, ali ono što se moglo vidjeti po završetku susreta Lige prvaka u Rusiji, nije izgledalo dobro.

Vardar je protiv Čehovskih Medveda riješio pitanje pobjednika prije isteka vremena, a pri rezultatu 38:34 za Vardar Karačić je svega deset sekundi prije kraja odlučio postići i 39. gol svoje momčadi, no u tom je prodoru zaradio ozljedu koljena na kojem je već ranije nosio steznik.

Dibirov i fizioterapeut Vardara pomogli su Karačiću pri izlasku s terena, a Hrvat pritom nije mogao stati na nogu i njegov nastup na Svjetskom prvenstvu u Kataru doveden je pod znak pitanja. Karačić se taman etablirao u reprezentaciji, svojim nastupima se prometnuo u glavnog igrača Vardara i tako kupio kartu za Katar, a tek će se u sljedećim danima više znati o koliko ozbiljnoj ozljedi je riječ i hoće li Hrvatska nakon Lackovića ostati i bez druge uzdanice za Svjetsko prvenstvo.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • sportoz07.12.2014. u 23:48
    Počelo je! Kao i pred svako veliko natjecanje slijedi manja serija od 768955 ozljeda...
    sportoz
  • Obrisan korisnik07.12.2014. u 16:15
    šteta, velika šteta. baš sad kad bilježi sjajne partije. nadam se da ozljeda nije teže prirode te da ćemo ga gledati u kataru.
    Obrisan korisnik