Nogomet

Rudi Garcia: "Žao mi je što Aguero neće igrati, veliki igrači moraju igrati velike utakmice"

Mihaela Bradovski • nedjelja, 07.12.2014.
Rudi Garcia: "Žao mi je što Aguero neće igrati, veliki igrači moraju igrati velike utakmice"
Foto: EPA

U srijedu u Rimu Roma i Manchester City odlučivat će o putniku u sljedeću fazu Lige prvaka. Manchester City taj susret dočekat će oslabljen neigranjem Sergija Aguera koji je zaradio ozljedu u prvenstvenom dvoboju protiv Evertona...

Veliki udarac zaradio je Manchester City u subotu u pobjedi protiv Evertona 1:0. Sergio Aguero ozlijeđen je u tom susretu i propustit će susret koji je vrlo važan za njegovu momčad.

Trener Rimljana svjestan je da je to prednost za njegovu momčad, međutim ne veseli ga činjenica da jedan veliki igrač neće nastupiti u tom susretu.

"Ne možeš igrati svaka tri dana s istim igračima iz puno razloga, a jedan od njih je i podložnost igrača ozljedama što se dogodilo i Agueru zbog kojeg mi je žao. Veliki igrači moraju igrati velike utakmice, a Aguero je jedan od najvećih. Jako mi je žao što neće biti na Olimpicu. City je imao peh da je Edin Džeko bio ozlijeđen i Aguero je morao puno igrati što ga je stajalo ozljede", kaže trener Rimljana.

Džeko se upravo vratio nakon ozljede i bio je na klupi protiv Evertona te će najvjerojatnije morati uskočiti u početnu postavu protiv Rome.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!