Nogomet

Henriquez: "Europska pobjeda je uvijek europska pobjeda, nosi bodove, koeficijent, ali i prestiž"

Sportnet • utorak, 09.12.2014.
Henriquez: "Europska pobjeda je uvijek europska pobjeda, nosi bodove, koeficijent, ali i prestiž"
Foto: FaH

Dinamovi se nogometaši pripremaju za posljednji ovosezonski europski okršaj. U četvrtak će na Maksimiru gostovati škotski prvak Celtic.

Modre u četvrtak čeka posljednja utakmica Europske lige protiv Celtica, a iako su prvaci Hrvatske izgubili mogućnost plasmana u idući krug natjecanja utakmica je itekako važna te su igrači toga svjesni.

"Europska pobjeda je uvijek europska pobjeda i osim što nosi bodove i koeficijent tu je uvijek je prestiž. Uostalom, mislim da svaki nogometaš na svijetu mašta o igranju europskih natjecanja i pobjedama, posebno protiv velikana kao što je Celtic", rekao je Angelo Henriquez uoči utakmice.

"Mislim da smo igrom i pobjedom protiv Rijeke navijačima ispisali najbolju moguću pozivnicu. Jedva čekamo utakmicu i vjerujemo da ćemo nastaviti s dobrim igrama koje smo pokazali protiv Istre i Rijeke te upisati novi dobar rezultat", dodao je napadač Dinama koji je u subotu zatresao mrežu u derbiju.

"Naravno da je utakmica važna i da ćemo dati sve od sebe da dobijemo", priča par dana uoči utakmice vezni igrač Arijan Ademi pa nastavlja: "Svaka europska utakmica je svečanost i tako se pripremamo za Celtic. Želimo dobiti utakmicu prije svega jer želimo imati šest bodova i pobjedom zaključiti europsku sezonu. Naravno, pobjeda je bitna i zbog koeficijenta tako da itekako imamo motiva i nadamo se da će nam navijači doći pomoći".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!