Nogomet

Pjaca: "Presretan sam zbog tri gola", Brozović: "Drago mi je zbog pobjede, ali mi je žao što nismo prošli"

Niko Rukavina • petak, 12.12.2014.
Pjaca: "Presretan sam zbog tri gola", Brozović: "Drago mi je zbog pobjede, ali mi je žao što nismo prošli"
Foto: FaH

Nakon Dinamove pobjede od 4:3 nad Celticom igrači su bili zadovoljni pobjedom, ali su izrazili žal jer i prije nisu prikazali ovakve predstave koje bi im donijele dugo očekivano proljeće u Europi.

Junak večerašnje pobjede Dinama nad Celticom u posljednjem kolu Europske lige svakako je bio Marko Pjaca koji je odigrao sjajnu predstavu i s hat-trickom donio svojoj momčadi pobjedu.

"Presretan sam zbog ove utakmice jer je ovo najbolji mogući završetak euro-sezone. Iskoristio sam stoje prigode i zabio tri gola u Europi. Za mene stvarno nije moglo ispasti bolje. Jako sam sretan, sačuvao sam dres i loptu s ove utakmice za uspomenu", rekao je nakon utakmice sretni Pjaca.

Brozović je u 48. zabio lijep gol na asistenciju Antolića za Dinamovo vodstvo. Cijelu utakmicu je odigrao vrlo dobro.

"Žao mi je što nismo prošli dalje u Europskoj ligi jer smo zaslužili prolaz. Dobro smo odigrali i svi smo sretni zbog toga, iako ova utakmica nije imala rezultatski značaj. Bitno je da smo Europu završili pobjedom, ali ostaje velika žal što nismo ostvarili bolji rezultat", rekao je Brozović.

Ademi se nada kako će u budućnosti biti bolje, no tvrdi im se ne smiju više događati ovakve greške u obrani.

"Hvala Bogu što smo večeras pobijedili jer smo zaslužili bodove. Presretni smo jer smo dali sve od sebe. Nadam se da ćemo iduće godine biti bolji. Trudit ćemo se svakako. Ipak, mislim da nam se ne smiju događati ovakvi golovi kao s utakmice protiv Celtica. Srećom smo se vratili u utakmicu i pobijedili" rekao je makedonski reprezentativac.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Hrvoje199012.12.2014. u 00:36
    Pjaca ako se razvije u skladu s potencijalon će bit igrač ranga Perišića danas, i ogroman plus za reprezentaciju. Jeben i moćan igrač
    Hrvoje1990