Tenis

Borna Ćorić dobio pozivnicu za nastup na turniru u Aucklandu

Branimir Korać • petak, 12.12.2014.
Borna Ćorić dobio pozivnicu za nastup na turniru u Aucklandu
Foto: EPA

Mlada hrvatska teniska zvijezda Borna Ćorić nastupit će u glavnom ždrijebu ATP turnira u Aucklandu koji se igra početkom godine. Organizatori turnira potvrdili su kako je Ćoriću uručena pozivnica...

Organizatori ATP turnira u Aucklandu objavili su kako će među igračima koji će igrati u glavnom ždrijebu, biti i Borna Ćorić. Mladi hrvatski tenisač predstavljen je kao buduća velika zvijezda svjetskog tenisa i najmlađi igrač među 100 najboljih.

Ćorić tako neće morati nastupiti u kvalifikacijama već će biti izravno u ždrijebu turnira na kojem se očekuje nastup sedmorice igrača iz svjetskog Top 20.

Prvi nositelj turnira bit će četverostruki pobjednik u Aucklandu David Ferrer, a nastup su potvrdili i Ernests Gulbis, Roberto Bautista Agut, Kevin Anderson, Tommy Robredo, Gael Monfils i branitelj naslova John Isner.

Organizatoru je ostala još jedna pozivnica za podijeliti, a ona će biti uručena pobjedniku novozelandskog prvenstva gdje su do polufinala došli Michael Venus, Rubin Statham, Finn Tearney i Austen Childs.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!