Nogomet

Bilić s vrha Turske traži "zadržavanje koncentracije i truda", Bešiktaš dogovara Pašalića?

Borna Rupnik • ponedjeljak, 22.12.2014.
Bilić s vrha Turske traži "zadržavanje koncentracije i truda", Bešiktaš dogovara Pašalića?
Foto: EPA

Bešiktaš je pobjedom nad Akhisarom ostao na čelu turske lige, a Slaven Bilić poziva svoje igrače da tako i nastave. U međuvremenu se najavljuje dolazak Marija Pašalića.

Slaven Bilić i njegov Bešiktaš ostali su korak ispred Galatasaraya i Fenerbahčea, a nakon slavlja nad Akhisarom (3:1) nekadašnji je hrvatski izbornik prokomentirao:

"Bila je to teško ostvarena, ali vrijedna pobjeda jer je protivnik bio odmoran i pun energije. Mi smo s druge strane bili umorni, ali sjajni u prvih 25 minuta i u samoj završnici. Imamo još gust raspored u Kupu te četiri ligaške utakmice do kraja prvog dijela sezone i želimo li ostati na vrhu, moramo zadržati koncentraciju i trud".

Turski su mediji u međuvremenu objavili kako je Bešiktašov direktor Sinan Ergin krenuo po Marija Pašalića, mladog hrvatskog nogometaša koji pod ugovorom s Chelseajem igra na posudbi u španjolskom Elcheu.

Bešiktaš i Chelsea u dobrim su poslovnim odnosima otkad je Demba Ba preselio u Tursku, a Pašalić bi prvo trebao doći u Bilićevu momčad na novu posudbu, ali i s mogućnošću otkupa ugovora.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Zli Jogurt22.12.2014. u 14:50
    Za Pašalića bi to bilo idealno,bitno je da počne razvijati pobjednički mentalitet što je u Elcheu gotovo pa nemoguće.
    Zli Jogurt
  • Obrisan korisnik22.12.2014. u 13:04
    šta tamo biraju trenere manekene po izgledu? ili to samo ti doživljavaš na taj način, no neću sad o psihologiji toga ipak je ovo za sport prostor...
    Obrisan korisnik
  • interreg22.12.2014. u 12:39
    Da se obrije bio bi kandidat za trenera u ligi petice. ;-) Ali svaka cast na rezultatima, mozda se zarekao da se nece obrijati dok ne osvoji prvenstvo ...
    interreg