Nogomet

Antonio Milić potpisao ugovor na tri i pol godine s Oostendeom

Branimir Korać • utorak, 23.12.2014.
Antonio Milić potpisao ugovor na tri i pol godine s Oostendeom
Foto: Duje Bonačić

Hajduk je odradio prvi izlazni transfer ove zime. Antonio Milić napustio je Poljud i preselio u Belgiju gdje će narednih tri i pol godine, barem prema ugovoru, nositi dres Oostendea...

Iako se spominjao interes klubova iz jačih europskih liga, Antonio Milić završio je u Belgiji. Sada već bivši Hajdukov branič preselio je u redove Oostendea s kojim je potpisao ugovor na tri i pol godine.

Interes Oostendea nije skrivan, već neko vrijeme spominjao se odlazak u Belgiju kao vrlo izgledan, a posao je sada dovršen i mladi hrvatski reprezentativac promijenio je sredinu.

U Oostendeu su ga predstavili kao svestranog igrača koji može pokriti više pozicija u obrani, ali i igrati u veznoj liniji.

Milić se u ovom belgijskom klubu priključio još jednom igraču iz Hajdukove škole, Anti Blaževiću koji je ove sezone upisao samo jedan nastup u dresu Oostendea i to devet minuta u porazu od Anderlechta 3:0.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • lambik24.12.2014. u 01:57
    Mali klub s bogatim gazdom koji je složio vrlo dobru ekipu s prgavim, mladim trenerom. Već su neko vrijeme u usponu i ne izgleda da će tako skoro pasti. Bit će zanimljivo vidjeti kako će se snaći tamo. Možda mu pomogne to što se radi o najvećem gradu na belgijskoj obali - mada Sjeverno more naravno... [više na forumu]
    lambik
  • Obrisan korisnik23.12.2014. u 21:59
    500,000E
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik23.12.2014. u 21:53
    Za koliko para? Išta ili besplatno?
    Obrisan korisnik