Nogomet

Video: Slaven Bilić nastavio nizati pobjede: "Bio sam jako nervozan"

Borna Rupnik • nedjelja, 28.12.2014.
Video: Slaven Bilić nastavio nizati pobjede: "Bio sam jako nervozan"
Foto: EPA

Momčad bivšeg hrvatskog izbornika Slavena Bilića zadržala je vodeću poziciju na tablici te stekla dodatni bod prednosti nad pratiteljima.

Bešiktaš je u 15. kolu turskog prvenstva gostovao kod Konyaspora i slavio rezultatom 2:1. Pogotke za Bilićev sastav postigli su Tore u 19. minuti i Sosa u 58. minuti.

Počasni pogodak za domaćine postigao je Kabze u 85. minuti iz kaznenog udarca, nakon što je Bešiktaš ostao s igračem manje zbog drugog žutog kartona pokazanog Hutchinsonu.

No, gosti su i s desetoricom sačuvali sva tri boda.

"Znali smo da će biti teško i nismo se opustili. Bio sam jako nervozan. Tehnički, nismo bili na visini zadatka, ali bili smo bolji u drugom nego u prvom poluvremenu. Ostvarili smo vrijednu pobjedu protiv agresivnog protivnika", rekao je Bilić, nezadovoljan dosuđenim jedanaestercem.

S obzirom da je Galatasaray odigrao samo 1:1 s Genclerbirligijem, Bešiktaš sada ima dva boda prednosti nad drugoplasiranim Fenerbahčeom i tri boda prednosti nad trećeplasiranim Galatasarayem. U sljedećem kolu, 4. siječnja, Bešiktaš u derbiju dočekuje Galatasaray.

"Imamo dovoljno vremena za pripremu, naši ozlijeđeni igrači do tada će se vratiti. Protivnik je dobar, ali želimo nastaviti pobjeđivati", dodao je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik29.12.2014. u 23:20
    Puca u ključnim mečevima uvijek kao kokica...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik29.12.2014. u 22:17
    vidjet ćemo kak će bilić proć u tom derbiju,želim mu svu sreću,iako se do sad pokazalo da još ni jednom nije dobio ni fener i galatu
    Obrisan korisnik
  • PosedarskiVitez28.12.2014. u 21:09
    Opet crveni karton haha,ali i opet vrhunski odrađen posao...04.01 je njegov boxing day,protiv Galatasaraya
    PosedarskiVitez