Nogomet

Filip Mrzljak napustio Lokomotivu i preselio u redove Dinamovog krvnika iz Europske lige

Branimir Korać • utorak, 30.12.2014.
Filip Mrzljak napustio Lokomotivu i preselio u redove Dinamovog krvnika iz Europske lige

Bivši Dinamov junior Filip Mrzljak nije više član Lokomotive. Mrzljak je napustio klub i pronašao novog poslodavca u klubu koji je Dinamo i službeno ostavio bez nokaut faze Europske lige...

Rumunjska Astra novi je klub Filipa Mrzljaka. Ove sezone u Lokomotivi se nije naigrao, stigla je ponuda iz Rumunjske koju je prihvatio i preselio u Astru.

Astri je ovo prvi ulazni transfer koji je odradila ove zime, a 21-godišnji branič stavio je potpis na ugovor u trajanju od tri i pol godine.

U redovima Lokomotive Mrzljak je ove sezone skupio tek tri nastupa u dresu Lokomotive i to odigravši cijele dvoboje protiv Slaven Belupa i Dinama te prvo poluvrijeme protiv Splita.

Osim za Lokomotivu nastupao je i za Sesvete.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik30.12.2014. u 14:43
    Previše se guralo koje kakvih igrača u Lokomotivi na toj poziciji, nešto slično što se sada dešava Gorupecu koji je isto odličan igrač, a gurali su se poluigrači kao što su Boras prije njega. Sretno u svakom slučaju!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik30.12.2014. u 13:00
    Steta... kapetan mladjih uzrasta hr repke, defenzivni vezni tipa Ademi... podcjenjen, da je imao prezime Mrzljakinho mozda bi se uklopio u viziju brace... sretno dalje Filipe!
    Obrisan korisnik