Nogomet

Olympiakos uručio otkaz Michelu zbog neuvjerljivih igara u posljednje vrijeme

Branimir Korać • utorak, 06.01.2015.
Olympiakos uručio otkaz Michelu zbog neuvjerljivih igara u posljednje vrijeme
Foto: EPA

Iako rezultat u posljednje vrijeme prati Olympiakos, momčad iz Pireja ne briljira igrom i španjolski stručnjak, većini poznatiji po igračkom nego trenerskom umijeću, dobio je otkaz...

Legendarni veznjak madridskog Reala, Michel, nije više trener Olympiakosa. Michel je zaradio otkaz bez navođenja razloga u službenom klupskom priopćenju, a grčki mediji vjeruju kako je to zbog loših igara momčadi iz Pireja.

Klub ne ostavlja u tako lošoj poziciji, u grčkom prvenstvu Olympiakos je samo bod iza lidera PAOK-a i upisao je ove sezone samo dva poraza. Posljednji poraz stigao je 3. prosinca u derbiju protiv PAOK-a nakon čega je pet utakmica bez poraza.

U Ligi prvaka vodio je Olympiakos do pobjeda u susretima protiv madridskog Atletica 3:1 i Juventusa 1:0, ali ipak nije uspio dohvatiti osminu finala što je jedan od grijehova koji mu se nameću unatoč teškoj skupini.

Trenersku karijeru Michel je počeo 2005. godine u Rayo Vallecanu, vodio je i Castillu, Getafe i Sevillu prije nego li je preuzeo Olympiakos u veljači 2013. godine te s njim osvojio dva naslova prvaka Grčke i jedan kup.

Kao nasljednik spominje se nekadašnji reprezentativni vratar Antonis Nikopolidis.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!