Nogomet

Video: Kortrijk pregazio Oostende, Santini zabio, Milić izašao u prvom poluvremenu

Branimir Korać • nedjelja, 18.01.2015.
Video: Kortrijk pregazio Oostende, Santini zabio, Milić izašao u prvom poluvremenu
Foto: Duje Bonačić

U 22. kolu belgijskog prvenstva Kortrijk je gostovao u Oostendeu i slavio puno lakše od očekivanja. Konačnih 7:1 dovoljno govori o odnosu snaga, a među strijelcima kod gostiju bio je i Ivan Santini...

Pravu katastrofu doživio je Oostende na svom travnjaku, a Kortrijk je pokazao zašto je na visokom trećem mjestu i najugodnije iznenađenje belgijskog prvenstva. Gosti su slavili s čak 7:1, a susret nimalo po dobrom neće pamtiti dojučerašnji igrač Hajduka Antonio Milić.

Milić je vrlo loše reagirao kod vodećeg pogotka Kortrijka, kod drugog gola zajedno s ostatkom obrane zaboravio je na Ivana Santinija, a travnjak je napustio već nakon 36 minuta.

Santini je postigao drugi gol za Kortrijk i to u poziciji iz koje je bilo nemoguće promašiti ostavši potpuno sam pred praznim golom te se samo naklonio i glavom poslao loptu u mrežu.

Santini je odradio svih 90 minuta kod gostiju, a u domaćem sastavu priliku je dobio i Ante Blažević koji je u 84. minuti zamijenio Ruiza.

Belgijsko prvenstvo, 22. kolo:
Oostende - Kortrijk 1:7

Ljestvica:
1. Club Brugge 45
2. Anderlecht 40 (-1)
3. Kortrijk 37
4. Gent 37
...
10. Oostende 28 (-1)
...

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • DD1018.01.2015. u 12:29
    Hajduk se pojacao kad je on otisao a stim da je jos i zaradio. Milić igrac za 3,4 ligu u hrvatskoj prosjecni igrac za te lige.
    DD10