Rukomet

Reprezentativci nakon BiH: "Važno je da smo odmorili one najbolje, slijedi analiza Brazila"

Branimir Korać • petak, 23.01.2015.
Reprezentativci nakon BiH: "Važno je da smo odmorili one najbolje, slijedi analiza Brazila"
Foto: EPA

Hrvatska nije imala problema protiv Bosne i Hercegovine iako su oni najbolji ostali na klupi. Igrači su dobili dodatni odmor, oni koji manje igraju iskoristili su priliku i pokazali da se na njih može računati...

Nakon što je bio odličan protiv Irana, Filip Ivić dokazao je veliki potencijal i protiv BiH. Mladi vratar hrvatske reprezentacije još jednom je skupio nekoliko teških i važnih obrana.

"Na Svjetskom prvenstvu nema laganog protivnika pa nije niti ova utakmica bila lagana. Mi smo zasluženo pobijedili i očekuje nas teška utakmica s Brazilom. Mislim da smo skupinu odlično odradili i svi koji smo dobili priliku, maksimalno smo je iskoristili. Dobio sam možda par golova koje nisam trebao i zato sam se maksimalno koncentrirao do samoga kraja i obranio te dvije-tri ključne lopte. Mirko je sjajno odradio sve tri utakmice, on je vrhunski golman koji treba braniti."

Ivan Ninčević očekuje tešku utakmicu protiv Brazila.

"Pripremit ćemo se i analizirati Brazil, neće biti lako jer su fizički jaka momčad, trče, bore se, udaraju... Neće biti lako, ali idemo na pobjedu, zato smo tu. Svi koji smo tu, spremni smo i nije bitno tko koliko igra iako smo svi željni igre. Danas smo dobili priliku i mislim da smo je dobro iskoristili. Trudili smo se, izbornik nam je dao neke naputke što trebamo raditi i toga smo se držali."

Važnost odmaranja onih najboljih igrača istaknuo je Ivan Slišković.

"Najbitnije je da je danas sve prošlo dobro, a vjerujem da će u narednim utakmicama to biti i puno bolje kada se još malo više opustimo. Mislim da stvarno igramo dobro, i ovu utakmicu kao i onu protiv Irana mi koji smo manje igrali iznijeli smo posao dosta dobro i to je plus za momčad. Protiv Brazila nas čeka teška utakmica, reprezentacija koja puno trči i agresivna je u obrani, igra duboku zonu i trebat će se puno kretati bez lopte."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • serieA24.01.2015. u 11:17
    nije mi jasno...dobro dati priliku igračima koji igraju manje ali iscrpit ih sa svih 60min? isto tako bi prvotimcima dao da igraju 15tak min da ostanu u ritmu utakmica....
    serieA
  • Obrisan korisnik23.01.2015. u 21:24
    Idemo u Brazil opet.
    Obrisan korisnik