Rukomet

Gensheimer o gorkom njemačkom iskustvu: "Imali smo priliku postići nešto veliko, a onda odigrali najlošije"

Sportnet • četvrtak, 29.01.2015.
Gensheimer o gorkom njemačkom iskustvu: "Imali smo priliku postići nešto veliko, a onda odigrali najlošije"
Foto: EPA

Njemačka je izgubila od domaćina Katara u četvrtfinalu Svjetskog rukometnog prvenstva rezultatom 24:26. U borbu za medalju nije se plasirala ni Hrvatska koja je izgubila od Poljske rezultatom 22:24. Hrvatska i njemačka reprezentacija snage će odmjeriti u petak u 14 sati u utakmicama za poredak od petog do osmog mjesta.

"Razočaranje je veliko. Bila je to jedna jako teška utakmica. Loše smo počeli. Nakon toga smo imali prilike, ali nismo ih iskoristili. Momci su se nevjerojatno borili" rekao je izbornik njemačke reprezentacije Dagur Sigurdsson za Sky.

Utakmicu su prokomentirali i igrači pa je tako kapetan njemačke reprezentacije Uwe Gensheimer rekao: "Imali smo priliku postići nešto veliko i onda smo odigrali najlošiju utakmicu na ovom prvenstvu. Gorko iskustvo. Napravili smo previše pogrešaka i nismo iskoristili puno šansi".

Vratar Silvio Heinevetter prokomentirao je igru očito aludirajući na sudačke odluke: "Još uvijek smo gosti u ovoj zemlji, zato se mora paziti što se kaže. Svatko tko je gledao utakmicu i zna nešto o rukometu, taj zna što mislim".

"U prvom poluvremenu branili smo se jako slabo. Nismo bili u mogućnosti kontrolirati igru Katara na liniji. Protiv Rusije smo uspjeli vratiti se u igru nakon što smo bili četiri gola u minusu. Ali danas smo napravili previše tehničkih pogrešaka i promašili previše prilika", rekao je reprezentativacHendrik Pekeler.

Simona Margetić

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • cameosis31.01.2015. u 18:54
    haha, koji lapan ovaj heinevetter -- došli na sp jer se izbacilo australiju zbog novca i onda on priča o poštenju -- fick dich.
    cameosis