Košarka

Razočarani Lillard bez All-Star susreta: "Ljut sam, shvatit ću to osobno"

Branimir Korać • petak, 30.01.2015.
Razočarani Lillard bez All-Star susreta: "Ljut sam, shvatit ću to osobno"
Foto: EPA

Jedan od igrača koji nisu uspjeli ući u All-Star roster iako su svojom igrom zaslužili, definitivno je Damian Lillard. Playmaker Blazersa vrlo je razočaran ovom odlukom...

Bez obzira na odličnu sezonu, Damian Lillard neće biti u New Yorku u glavnom događaju večeri - All Star dvoboju. Nakon što su ga ignorirali navijači, treneri i na kraju Adam Silver, Lillard je ostao razočaran.

"Iznenađen sam. Već sam ranije rekao da sam napravio individualno sve što sam mogao, momčad je uspješna, ali to nije nešto što mogu kontrolirati. Što sam mogao to sam napravio, ali na kraju se nije dogodilo."

Lillard tvrdi kako ovu odluku smatra kao manjak respekta i uzet će ju osobno.

"Definitivno ću to shvatiti osobno. Ljut sam, osjećam manjak respekta. Igrao sam na pravi način, nisam bio sebičan, igrao sam na visokoj razini i momčad je pobjeđivala. Mislim da All-Star igrač treba izgledati i ponašati se kako se ponašam. Treba se tako odnositi prema suigračima, medijima, navijačima, mislim da sam sve to ispravno radio i prema svima imao respekt. Ovo mi je najbolja sezona u karijeri, treći smo na jakom Zapadu. Nisam tip osobe koji će sada birati i govoriti da sam trebao biti umjesto nekog igrača. Ne mrzim nikoga, imam respekt prema svakome i za svakog od tih igrača mislim da su tu trebali biti. Ali osjećam da se mene ne respektira", govorio je Lillard.

Na Lillardovoj strani je veliki broj igrača i navijača.

"Dobio sam brojne poruke ljudi iz lige, poruka od velikog broja igrača, vidite što se piše po Twitteru... Iskreno, mislio sam da ću biti još više ljut, ali više sam razočaran."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaTop temaNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik31.01.2015. u 02:46
    ako cemo realno - trebao je umjesto Durant-a ili Westbrook-a, ali posto navijaci, i ostali glasaju onda znamo zasto nije.
    Obrisan korisnik
  • Zdren31.01.2015. u 01:00
    @razbojnik dobar komentar
    Zdren
  • Obrisan korisnik30.01.2015. u 23:07
    Dečko je bolji da Paula.
    Obrisan korisnik
  • raz_bojnik30.01.2015. u 22:37
    Liga više voli egomanijake tipa kobe i melo, sramota.
    raz_bojnik