Nogomet

Video: Stipe Bačelić-Grgić strijelac u uvjerljivom porazu svoje momčadi

Niko Rukavina • srijeda, 04.02.2015.
Video: Stipe Bačelić-Grgić strijelac u uvjerljivom porazu svoje momčadi
Foto: FaH

Hrvatski nogometaš na privremenom radu u Belgiji zabio je izjednačujući pogodak za svoj Cercle Brugge u utakmici protiv gradskog rivala Club Bruggea, ali je na kraju trofejniji domaćin došao do uvjerljive pobjede...

U 45. minuti utakmice između gradskih rivala Club Bruggea i Cercle Bruggea, u polufinalu Beligijskog kupa igranom na Jan Breydel stadionu, domu Club Bruggea, Stipe Bačelić-Grgić zabio je za izjednačenje svoje momčadi lijepim udarcem s poveće udaljenosti.

No, pogocima De Suttera, Vazqueza, Izquierda i Storma u drugom dijelu, Club Brugge je došao do konačnih 5:1 i napravio veliki korak k finalu Belgijskog kupa. Uzvrat se igra za osam dana.

.Pobjednik ovog dvoboja u finalu će igrati protiv pobjednika dvoboja Gent – Anderlecht koji sutra igraju svoju prvu utakmicu.

Bačelić-Grgić je osim za Cercle Brugge, u kojeg je prešao 2014., igrao za Hrvatski Dragovoljac, Istru 1961, Šibenik, Međimurje, Trogir i Hajduk. Ovo mu je drugi gol za belgijski klub, a u 22 utakmice upisao je i jednu asistenciju.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!