Rukomet

Serdarušić: "PSG postoji samo kao mogućnost. Rekao sam što mislim po pitanju Hrvatske"

Borna Rupnik • ponedjeljak, 09.02.2015.
Serdarušić: "PSG postoji samo kao mogućnost. Rekao sam što mislim po pitanju Hrvatske"
Foto: EPA

Zvonimira Serdarušića navodi se kao najozbiljnijeg kandidata za nasljednika Slavka Goluže, no u igru bi se mogao uključiti i francuski PSG.

Po ostavci Slavka Goluže, koji je kormilo hrvatske reprezentacije napustio poslije osvojenog šestog mjesta na Svjetskom prvenstvu u Kataru, otvorio se prostor da na klupu sjedne kombinacija Zvonimir Serdarušić - Petar Metličić.

Međutim, Paris Saint Germain želio bi dodatno pojačati svoje redove, između ostalih i francuskim reprezentativcem Nikolom Karabatićem, nakon čega se počela spominjati opcija da mu se u Parizu pridruži upravo Serdarušić.

"Sigurno je da PSG postoji kao mogućnost, ali samo kao mogućnost. Vidjet ćemo što će biti. Rekao sam što mislim po pitanju Hrvatske, ostajem kod toga", rekao je Serdarušić za SN, nekoliko dana nakon što je najavio kako je spreman odmah se primiti posla u nacionalnoj selekciji.

"Dobro znam svaki Karabatićev potez, on mene sigurno nije spomenuo kao uvjet jer to nije njegov stil, nego kao želju, što nije prvi puta. Uostalom, on je u Barceloni, ima dobar ugovor i zadovoljan je tamo", dodao je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • serieA10.02.2015. u 14:41
    da samo što ekipa kao psg nebi dopustila treneru da vodi paralelno klub i repku, uostalom ako zove hrvatska noka će prije prihvatiti ponudu hrs nego psg
    serieA
  • Obrisan korisnik10.02.2015. u 14:16
    Pa sve da i preuzme PSG to nije prepreka da vodi i našu reprezentaciju. Pa i Onesta već godinama paraleleno vodi toulouse i fr reprezentaciju.
    Obrisan korisnik