Tenis

Ana Konjuh poražena već na startu kvalifikacija na WTA turniru u Dubaiju

Mihaela Bradovski • petak, 13.02.2015.
Ana Konjuh poražena već na startu kvalifikacija na WTA turniru u Dubaiju
Foto: EPA

Ana Konjuh nije uspjela upisati pobjedu u prvom kolu kvalifikacija na WTA turniru u Dubaiju. Igrala je protiv Ukrajinke Katerine Kozlove i upisala poraz u dva seta...

125. igračica s WTA ljestvice, 20-godišnja Ukrajinka Kateryna Kozlova, porazila je Anu Konjuh već u prvom kolu kvalifikacija na WTA turniru u Dubaiju.

Konjuh nakon odličnih nastupa u Fed Cupu nije uspjela tako nastaviti i u Dubaiju gdje je upisala poraz za sat i 20 minuta rezultatom 6:4, 6:3.

Kozlova je ove godine upisala dobar nastup na turniru u Hobartu gdje je prošla kvalifikacije i došla do drugog kola svladavši na startu Kirsten Flipkens, no poslije toga nije imala nijedan nastup izuzev dva lagana meča u Fed Cupu.

U prvom setu Konmjuh je u završnici uspjela vratiti izgubljeni servis i smanjiti na 5:4, ali vrlo brzo je ponovno izgubila početni udarac i Kozlova je uzela set sa 6:4.

Slično je bilo i u drugom setu gdje je Konjuh još jednom uspjela vratiti break i odmah ponovno izgubiti svoj servis te je Ukrajinka iskoristivši treću meč loptu prošla u drugo kolo.

U kvalifikacijama Dubaija nastupa i Mirjana Lučić-Baroni koja u prvom kolu na kraju današnjeg programa igra protiv Amerikanke Raquel Kops-Jones.

WTA Dubai, prvo kolo kvalifikacija:
Ana Konjuh (Hrvatska, 14) - Kateryna Kozlova (Ukrajina) 4:6, 3:6

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • serieA14.02.2015. u 16:24
    mladost=oscilacije
    serieA
  • teniosac13.02.2015. u 15:26
    šteta..
    teniosac