Rukomet

Serdarušić: "Nije istina da bih tražio 200 tisuća kuna mjesečno, u Hrvatsku bih došao i besplatno"

Mihaela Bradovski • subota, 14.02.2015.
Serdarušić: "Nije istina da bih tražio 200 tisuća kuna mjesečno, u Hrvatsku bih došao i besplatno"
Foto: EPA

Nakon što se kroz medije provukla priča kako je Zvonimir Serdarušić ipak preskup za Hrvatski rukometni savez te da zbog toga više nije u prvom planu, oglasio se i sam trener te je to demantirao...

Svota od oko 200 tisuća kuna mjesečne plaće navedena je kao glavni razlog pada dionica Zvonimira Serdarušića u borbi za klupu hrvatske reprezentacije.

Međutim Serdarušić odbacuje takve tvrdnje i kaže kako se o novcu nije niti razgovaralo i da ne bi uopće bio tako skup.

"Besramno je govoriti da će Noka Serdarušić Hrvatsku koštati 190 ili 200 tisuća kuna mjesečno. Jasno je da kada se pojave takve priče, da one od nekud idu te se pojavljuju s određenim ciljem", tvrdi Serdarušić za Sportske novosti.

Aktualni trener francuskog Aixa prema tvrdnjama u medijima mogao bi postati novim trenerom PSG-a, ima visoku cijenu na tržištu koju bi zadržao dolaskom na klupu Hrvatske.

"U Hrvatsku sigurno ne idem zaraditi. Ne znam otkud nekome pravo izreći takvu cifru? Za novac nisam nikada pitao i o njemu nismo nikada razgovarali te ako baš želite radio bih za plaću kakvu je imao Slavko Goluža, a da mi kažu da im pomognem, radio bih i besplatno", dodaje Noka.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • narada10814.02.2015. u 20:18
    šteta za takav maškenbal. A neko je pre neki dan (kad se je izvještavalo o balkanskom derbiju na SP između Slovenije i Makedonije) nijekao da je Hrvatska balkan. Pa ti sad vidi ponašanje tih naših „sportskih oligarha" ...
    narada108
  • tomahawk9214.02.2015. u 15:57
    (k)obac opet pokazuje koliko je lukav,kad mu već nmz naređivat može ga ocrnit.nije noka lud posrat se na sve trofeje i godine rada koje je potrošio da podilazi jednom balkanskom šarlatanu..
    tomahawk92
  • Obrisan korisnik14.02.2015. u 15:33
    gobac laze i trazi se marioneta. mislim da je to jasno bilo prije nego je pocela ikakva prica. keta se morao mijenjati (iako je bio dobra marioneta) da se stvori privid nekakve akcije
    Obrisan korisnik
  • serieA14.02.2015. u 15:20
    ko tu koga je... sve je bilo izvjesno do sastanka gobca i šole sa balićen nakon čega kreću priče da je noka preskup ili prestar? da li se traži dobar trener,mlad trener ili samo jeftina marijoneta koja će pozivati igrače po nečijem nalogu??
    serieA
  • Obrisan korisnik14.02.2015. u 14:57
    Netko tu laže, ili Gobac ili Serdarušić...Ma nema tu pomoći ko god da dođe, dok se po Gopčevim direktivama biraju igrači. Spasit nas može jedino nova fantastična generacija igrača koju nažalost nemamo.
    Obrisan korisnik