Nogomet

Mourinho: "Samo na Hazardu bilo je devet prekršaja i to se događa iz utakmice u utakmicu"

Mihaela Bradovski • srijeda, 18.02.2015.
Mourinho: "Samo na Hazardu bilo je devet prekršaja i to se događa iz utakmice u utakmicu"
Foto: EPA

Eden Hazard bio je na meti igrača PSG-a koji nisu birali način da ga zaustave. Jose Mourinho tvrdi kako je već naviknuo na takve stvari i još jednom poziva na zaštitu Belgijca...

Marco Verratti s nekoliko čvrstih startova na Edenu Hazardu privukao je pozornost britanskih medija. Jose Mourinho odgovorio im je u svom stilu.

"Iznenađen sam zbog tog pitanja koje mi postavljate u Ligi prvaka kada već imamo iza sebe više od 20 istih utakmica u Engleskoj. Ono što se događalo s Verrattijem, da je Eden drugačiji igrač bacio bi se na travu, okretao i vrištao tražeći kartone. On je čist igrač i kada završi na travi, završio je s određenim razlogom. U ovom susretu na njemu je bilo devet prekršaja, nešto što stalno gledamo u Premier ligi. Sjetite se utakmice protiv Stokea i to nam se događa iz susreta u susret."

Mourinho je od medija zatražio da više obrate pozornost na tretman Hazarda na travnjaku.

"Svi znamo da je jako dobar igrač i da ga protivnik zato drugačije čuva. Ja ne želim raditi vaš posao, ali trebali bi malo o tome razgovarati i u Engleskoj te pokušati analizirati zašto mu se to događa u svakoj utakmici", kaže Mourinho.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik18.02.2015. u 17:18
    Mourinho licemjerni kompleksašu kakva je ono taktika bila za Messija svaki el Clasico?
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik18.02.2015. u 16:13
    to je bila taktika blanca,kad hazad primi loptu,baciti ga na pod,ne dati mu prostora.istina je da ga verrati od tih 9x valjda 5x samo on faulirao,ali onaj s dvije noge start zaslužuje možda više od žutog,s obzirom da je već prije bio na rubu kartona
    Obrisan korisnik