Nogomet

Bilić dočekuje Lovrena: "Trebat će nam jedna prava partija za izbacivanje Liverpoola"

Borna Rupnik • četvrtak, 26.02.2015.
Bilić dočekuje Lovrena: "Trebat će nam jedna prava partija za izbacivanje Liverpoola"
Foto: EPA

Turski Bešiktaš, pod vodstvom Slavena Bilića, pokušat će u četvrtak nadoknaditi gol zaostatka s Anfielda. Bivši hrvatski izbornik vjeruje u uspjeh.

Bešiktaš i Liverpool odigrat će u Turskoj uzvratni susret šesnaestine finala Europske lige, a Redsi Dejana Lovrena imaju pogodak prednosti zahvaljujući kaznenom udarcu Marija Balotellija iz prvog dvoboja.

"Europska liga nam je važna, ali prioritet je plasman u Ligu prvaka", naglasio je trener Slaven Bilić klupski cilj.

"No, svakoj utakmici pristupamo ozbiljno. Moramo biti strpljivi. Trebaju nam golovi, ali moramo odigrati i dobru obranu, pogotovo bez lopte. Moramo pokazati kreativnost kada dođemo blizu Liverpoolovog gola, trebat će nam jedna prava partija za izbacivanje Liverpoola", ispričao je.

Njegov je Bešiktaš ovog vikenda poražen kod Eskisehirspora, što je bio korak unatrag u borbi za naslov prvaka Turske, a Bilić ima i problema s ozljedama svojih igrača.

"Gokhan Tore i Demba Ba žele igrati, ali moramo biti pažljivi. Vidjet ćemo hoće li im liječnici dopustiti nastup. Njihovim neigranjem šanse bi nam se smanjile, ali ovo nije zadnja Bešiktašova utakmica ove sezone", zaključio je Bilić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik26.02.2015. u 10:58
    bešiktaš nema šanse
    Obrisan korisnik