Nogomet

Simeone: "Moglo je biti i gore", Calhanoglu: "Možemo se nositi sa svima, imamo šanse u Madridu"

Borna Rupnik • četvrtak, 26.02.2015.
Simeone: "Moglo je biti i gore", Calhanoglu: "Možemo se nositi sa svima, imamo šanse u Madridu"
Foto: EPA

Trener Bayera iz Leverkusena, Roger Schmidt, izabrao je dobar recept u okršaju sa španjolskim prvakom. Diego Simeone svjestan je nedostataka pokazanih u Njemačkoj.

Apotekari u Madrid nose prednost od 1:0, a Roger Schmidt zadovoljstvo pobjede nad Atleticom. Njegovi se igrači nisu ustručavali velikom borbenošću odgovoriti na veliki izazov.

"Pokazali smo od prve minute da se možemo nositi s protivnikom i ostati u natjecanju. Atletico je težak suparnik, ali željeli smo dobar rezultat koji nas ostavlja u igri. Bili smo vrlo agresivni i radili pritisak do samog kraja. Pokazali smo i zrelost te zaslužili pobijediti", konstatirao je trener Bayera.

"Ozbiljno pristupamo Ligi prvaka. Ovo je prvi korak prema snu o četvrtfinalu", dodao je Roger Schmidt.

Njegov kolega sa suprotne strane, Diego Simeone, nije imao previše razloga za pohvale, a zabrinut je bio i zbog ranih ozljeda svojih igrača, Siqueire i Nigueza.

"Bila je to neobična utakmica, bez puno pravih prilika. Pokušali smo u nastavku iskoristiti svoja oružja, ali i Bayer je dobro iskoristio svoj stil, koji je sličan našemu. Oni su svoju šansu iskoristili, mi svoju nismo, a na kraju je moglo biti i gore. Njihov pritisak stvorio nam je probleme, nismo mogli igrati kako smo željeli. Međutim, vjerujem u dobar rezultat u uzvratu", ispričao je Argentinac poslije utakmice.

Strijelac jedinog pogotka, Hakan Calhanoglu, uvjeren je da Bayer može obraniti svoju prednost na Vicente Calderonu.

"Možemo se natjecati sa svima. Bili smo maksimalno budni i zasluženo slavili. Atletico je snažan kod kuće, ali ovakvom igrom imamo i tamo šanse", rekao je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik26.02.2015. u 13:19
    imate šanse? hahaha u grotlu madrida manji ste od makova zrna turčine iz bayerčića
    Obrisan korisnik