Nogomet

Brodić: "Trenirao sam s ozljedom kuka i sada moram na operaciju"

Branimir Korać • subota, 28.02.2015.
Brodić: "Trenirao sam s ozljedom kuka i sada moram na operaciju"
Foto: FaH

Fran Brodić napustio je ljetos Dinamo i preselio u Club Brugge gdje ove sezone nije stigao debitirati za prvu momčad. Kada se činilo da bi mogao ući u konkurenciju, zaradio je ozljedu zbog koje je morao na operaciju...

Mladi hrvatski reprezentativac Fran Brodić prerano je završio sezonu u Belgiji. Zbog ozljede kuka morat će na operaciju, a oporavak traje taman do kraja sezone.

"Nešto se pomaknulo u kuku, s tom ozljedom sam i trenirao, no sada moram na operaciju. Prve prognoze govore da ću pauzirati oko tri mjeseca iako sada normalno hodam bez bolova", tvrdi Brodić za Goal.

U Bruggeu je u B momčadi u šest utakmica upisao osam pogodaka uz dvije asistencije, a ne žali što je otišao iz Dinama.

"Zagreb je moj grad i Dinamo će uvijek biti moj klub. Ali ovo je korak naprijed u karijeri i nisam pogriješio. Belgijska liga je kao stvorena za napadače, igra se otvoreno i postiže se puno pogodaka. Liga je kvalitetna i nije nikakvo iznenađenje kada netko s dna svlada nekog s vrha."

Zbog operacije Brodić će propustiti kvalifikacije za Europsko prvenstvo do 19 godina koje se ovog ljeta igra u Grčkoj.

"Imamo jednu od boljih generacija u povijesti, posebno kada se svi okupimo. Siguran sam da će dečki i bez mene doći do završnice. U skupini smo s Italijom, Austrijom i Škotskom i mislim da možemo ići dalje", dodaje Brodić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!